Paradisoer afslører: Sådan har man sex på 'Paradise'

Det er ikke så romantisk at have sex på 'Paradise', og det er der en god grund til.

Årets første knald på 'Paradise' blev en realitet i sidste uge, da Sejr og Melichiyas romance kulminerede, kort inden hun røg ud af programmet. Men at have sex på 'Paradise' er ikke helt som at have sex i virkeligheden - heller ikke selvom der i den nye version af programmet ikke vises så meget af akten som tidligere. Det afslører Sejr og Melichiya i Sejrs YouTube-serie 'After Para'.

LÆS OGSÅ: Teresa taler ud efter retssag: Jeg lever i et mareridt

- Det er sådan, at 'Paradise'-holdet vil rigtig gerne sikre sig, at alle har det godt, og de er tilfredse med, hvad de laver, og der ikke er nogen, der føler sig trådt på eller har det skidt på nogen måde, fortæller Sejr og fortsætter:

- Så det man gør er, at begge parter går hver for sig. Den ene går helt udenfor åbenbart, mens den anden går ud på toilettet, og så skal man lige ud og give en thumbs up til kameraet og sige "Jeg giver samtykke". Når man så har gjort det, bytter man rundt, den anden person går udenfor, og den første person går så ind igen, og så siger man til kameraet "Jeg giver samtykke". Når begge parter har givet samtykke, så kan man få lov til at fortsætte akten.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila på Only Fans: Sofistikeret porno

- Og så holder man bare stemningen kørende? Det er så romantisk, lyder det fra Mathias med et grin, og Sejr svarer:

- Det er lige som om, man skal til at bygge en stemning op igen derfra.

- Jeg vil indrømme, jeg kan ikke huske hundrede procent, at jeg har givet samtykke. Jeg ved, jeg har gjort det. Men jeg kan ikke helt huske det, lyder det med et grin fra Melichiya.

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Derfor bliver Cengiz kaldt Mads

Se afsnittet af YouTube-serien 'After Para med Melichiya' herunder: