Nye paradisoer er blevet kærester

Kristian og Sidsel fandt kærligheden på 'Paradise'.

I den nye sæson af 'Paradise' er meget nyt, men noget er også, som det plejer at være. Selvom parrene ikke længere består af en fra hvert køn, så betyder det bestemt ikke, at der ikke kan opstå romantik på 'Paradise Hotel'.

Den første omgang lagengymnastik har allerede fundet sted, og der bliver kysset både i krogene og ude i offentligt forum. Noget tyder da også på, at Amors pil for alvor rammer senere på sæsonen. To af deltagerne er nemlig kærester den dag i dag, det afslører Sidsel Juel og Kristian Tingager på Instagram.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor bliver Cengiz kaldt Mads

- Mig og Kristian har officielt været kærester siden marts. Det jeg er faldet for ved Kristian er, at han ser og forstår mig. Han har en fantastisk evne til at lytte, som jeg føler de fleste mennesker mangler. Han er omsorgsfuld, hjælpsom, ambitiøs, har drive som ingen andre, er kærlig og derudover er han også lidt gak i låget, og vores humor rammer hinanden perfekt, fortæller Sidsel.

Kæresteparret har begge udråbt hinanden til deres eneste ene og soulmate på Instagram.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for voldtægt mod sovende kvinde

Var de kærester inden 'Paradise'?

En del af de nye regler går ud på, at man gerne må have en kæreste der hjemme, og derfor kunne Sidsel og Kristian sagtens have været kærester inden programmet. Det var dog ikke tilfældet, afslører Sidsel.

- Vi kendte ikke hinanden inden paradise. Det er fantastisk at have denne oplevelse og at have haft et menneske at drøfte alt vedrørende 'Paradise' med, da det endnu var hemmeligt. Det vi har oplevet på 'Paradise' er så unikt og noget man kun forstår, hvis man har været der. Så at dele oplevelsen sammen er så specielt, fortæller Sidsel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradise-babe: Smider tøjet

- Jeg har aldrig i mit kærlighedsliv kunnet mærke noget, som har føltes så rigtigt, som det her. Det er første gang, jeg oplever at være forelsket i nogen. Vi supplerer hinanden så godt, og jeg får den vildeste ro i maven, når jeg er sammen med ham. Det føles bare helt rigtigt. Om det er kærlighed ved første blik, må I vente og se.