Mikkel Skelskov om fængselsdommen: Jeg tager det roligt

Mikkel skelskov tager det meget roligt, at han er dømt mere end to års fængsel.

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov offentliggjorde i går deres forhold på den røde løber i Cirkusbygningen til showet ‘Wallmans’. På samme røde løber fortalte parret om den dom Mikkel Skelskov har fået for svindel.

Mikkel Skelskov er for nylig blevet dømt i en af danmarkshistoriens største svindelsager ‘Operation Greed’, der er en historisk sag om skattesvindel.

LÆS OGSÅ: Gustavs store sorg: Nu har hun fået fred

I sagen, der omhandler 17 mænd, blev Mikkel Ifølge kendelsen dømt for at have hvidvasket 9.423.041 kroner via selskabet Cash Me Aps, og straffen for det lyder på 2,5 års ubetinget fængsel. Derudover mister Mikkel Skelskov retten til at drive valutavirksomhed. Han skal desuden betale sagsomkostningerne.

Mikkel Skelskov ankede dommen på stedet.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

– Dommen er anket, så den forholder jeg mig stille og roligt til. Jeg tror, der går lang tid, før den kommer for retten igen, for den skal for Landsretten, og de er ret presset i øjeblikket, fortæller Mikkel til aftenens arrangement og fortsætter:

– Jeg tager det stille og roligt. Jeg har mange ting hængende over hovedet, fortæller Mikkel, der ikke ønsker at uddybe, hvad han ellers har hængende.

LÆS OGSÅ: Afslører stor nyhed

Mikkel tænker ikke over, at han måske skal i fængsel.

– Alle kan jo ende i fængsel. Jeg synes, at Byretten var rimelig rundhåndet med at dele straffe ud, så nu må vi se, hvordan Landsretten tager det, slutter Mikkel.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører ny hobby