Mathilde Gøhler afslører babyplaner

Remee og Mathilde åbner op om, hvad alderen betyder for dem i forhold til at få børn.

Mathilde Gøhlers mor var 23 år, da hun fødte Mathildes storesøster, Sophie Gøhler, og det har fået Mathilde til at ønske at gå i sin mors fodspor, når det gælder børn.

- Jeg har altid sagt, at jeg gerne ville have mit første barn, når jeg var 23. Og så da jeg fik det, har jeg sagt, at så ville jeg gerne have to børn, før jeg fylder 30. Og det er ikke, fordi jeg er en særlig kalkuleret person, men det passer lige ind til, hvad jeg havde håbet på, åbner hun op i  det nyeste afsnit 'Remee og Mathilde'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun

Den 29-årige model og influencer fødte i 2015 Kenya, og den 19. oktober 2021 kom Lelou til verden, efter Remee og Mathilde havde været igennem en krise i parforholdet. For det lykkedes ikke uden kamp at blive gravid for Mathilde, og det tærede på parforholdet og sendte dem i terapi.

Men efter de blev forældre sammen for anden gang, har de fundet hinanden på ny.

I modsætning til Mathilde, der er blevet mor for første gang og som forholdsvis ung, er 47-årige Remee S. Jackman blevet far for anden og tredje gang i en sen alder. Aldersforskellen ser han kun som en styrke.

LÆS OGSÅ: EFTER OPTAGELSERNE: 'Luksusfælden'-deltager gik imod eksperternes råd

- Jeg tænker ikke over alder, jeg kan faktisk tit ikke huske hverken min egen eller hendes. Eller også er jeg bare i fornægtelse af det. Da jeg var 20, løb jeg desperat rundt for at prøve at få et eller andet til at ske. Løb ind i alle mulige, der ikke var sunde for mig, fordi man ikke havde styr på sin egen motivation for, hvorfor vælger du et eller andet, fortæller Remee og tilføjer:

- Så på den måde synes jeg, alder er en god ting. Fordi erfaring kan hjælpe én til at tage nogle bedre valg.

Remee har også datteren Emma, som han blev far til, da han var 25.

Se hele afsnittet af 'Remee & Mathilde' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Indkaldt til Fogedretten: 'Luksusfælden'-deltager lånte 2000 i storcenter