Mads Moldt efter 'X Factor'-sejren: Masser af tilbud

Det var meningen, at Mads Moldt skulle på efterskole efter niende klasse, men nu leger han med andre tanker.

Badet i gylden og pink konfetti modtog den kun 16-årige Mads Moldt fra Åsted ved Frederikshavn publikums fortjente applaus, da han før påske blev vinder af 'X Factor' 2022.

Sangeren skal bruge det næste stykke tid på at færdiggøre niende klasse, men efter sommerferien er alt oppe at vende. Da HER&NU snakkede med ham i starten af sangkonkurrencen, var planen ellers, at Mads Moldt skulle på efterskole, men nu er der tilsyneladende andre ting, der trækker.

LÆS OGSÅ: Drama efter brud: Hun lyver!

– Jeg har ikke besluttet mig for, hvad jeg skal efter sommerferien. Jeg har ikke rigtigt nogen plan, forklarede han.

Den 59-årige dommer Thomas Blachman har tilgengæld store visioner for det unge talent.

– Den dreng er noget helt særligt. Hvis jeg var ham, ville jeg droppe efterskoleplaner. Alle, som har forstand på musik i Danmark, har respekt for ham, og han skal nok blive behandlet særligt godt, hvis han går den vej, fortalte Blachman.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro raser efter indbrud: Klamme tyve

Derudover fortalte den musikalske mentor, at Mads allerede har modtaget mange tilbud, og at han vil forsøge at sætte ham sammen med en manager. Den samme manger, som han førte Citybois' sammen med.

– Mads har brug for en, der kan navigere i alle tilbudene, så han kan træffe de rigtige valg. Han må under ingen omstændigheder blive udvandet, slog Blachman fast.

Præmien, som Mads Moldt tager med fra showet, er en pladekontrakt med Universal samt et hjemmestudie.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘X Factor’-dommer venter barn