'Løvens hule’-succes lagt for had: Vi fortsætter

Den digitale ejendomsmæglerkæde 'Estaldo', som torsdag aften blev præsenteret i 'Løvens hule', er på mange måder ejendomsmæglernes største mareridt. Derfor har stifterne efterhånden lagt øre til lidt af hvert.

I aftenens afsnit af ‘Løvens Hule’ på DR trådte Jakob Neua Nørgaard og Ann Rosenskjold ind foran løverne. De er stiftere af den digitale ejendomsmæglerkæde 'Estaldo', som inden længe gør det muligt for danskerne at sætte deres bolig til salg billigt eller helt gratis.

Det blev mangemillionær, iværksætter og investor Jan Lehrmann, som landede en investering på 2,75 mio. kr. for 10 procent af virksomheden, selvom alle løverne roste ideen til skyerne.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karina fortæller om forsidefruerne... 

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Forlovelsen er fake

Uden for 'Løvens hule' bliver virksomheden dog ikke kun mødt med rosende ord.

- Hvis man kigger i vores kommentarspor på Facebook, er der mange negative kommentarer fra andre ejendomsmæglere, som skriver, at det aldrig kommer til at virke, og at det er meget mere besværligt at sælge en bolig, end vi påstår, fortæller Jakob Neua Nørgaard og Ann Rosenskjold fortsætter:

- Vi har skulle høre på lidt af hvert. Der var blandt andet en, der skrev til os, om vi virkelig ville være skyld i, at hans børn ikke fik noget at spise. Han var ejendomsmægler, og han mente, at vores virksomhed ville forringe hans indtjening, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Reality-babe afslører spiseforstyrrelse

De trodsige kommentarer kommer dog ikke helt ud af det blå. Ejendomsmæglerkæden udgør nemlig en stor konkurrence til de nuværende ejendomsmæglere. Det sidste år har 'Estaldo' solgt 236 boliger, hvilket placerer dem i top 30 over enkeltstående ejendomsmægler-butikker, der har solgt flest boliger. Både Jakob og Ann er stolte af deres udvikling trods modgangen.

- Jeg fik selv ideen tilbage i 2017, og min tanke der var, at hvis ikke jeg selv overhaler, så bliver jeg overhalet. Jeg var sikker på, at der ville komme en udvikling i måden vi sælger og køber boliger, forklarer Ann og fortsætter:

- Jeg kan godt se, at jeg går lidt imod min egen branche, men det er til gavn for forbrugerne. Jeg er glad for, at vi kan tilbyde en god service, hvor forbrugerne kan spare en masse penge, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Efter hård periode: Amalie trækker sig