Linse om familiestrid: Beskederne er fremprovokeret

Linse og Stephanie har i længere tid været uvenner over nogle beskeder, som Linse har skrevet til en samarbejdspartner, men beskederne var en del af et fupnummer, mener Linse.

Efter en længere pause på ubestemt tid havde 'Familien fra Bryggen' i dag premiere. Ifølge familien var pausen tiltrængt, da et alvorligt uvenskab har fyldt mellem Linse Kessler og datteren, Stephanie Karma Salvarli.

- Det er jo ingen hemmelighed, vi har været uvenner. Det er jo ikke unormalt, vi er uvenner, vi er jo en temperamentsfuld familie, men det var sgu en hård tur den sidste her, fortæller Linse til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Linse rejser tilbage til Ukraine: Der er brug for mig

Derfor lægger første afsnit også ud med en forklaring på, hvorfor familien har været splittet, hvilket skyldes, at Linse har sendt nogle beskeder om Stephanie til en tredjepart, som hun dengang var ved at starte noget forretning med, men uoverensstemmelser i virksomheden gjorde, at beskederne endte i Stephanies hænder.

- Jeg synes sgu, man skal kunne skrive nogle beskeder til en, man tror er ens ven, som ikke kommer videre. Alle mennesker har da på et tidspunkt i deres liv skrevet eller sagt nogle ting, som på ingen måde skal videre, når det er sagt i et anfald af raseri, fortæller Linse og fortsætter:

- Og så lige pludselig ud af den blå luft et år senere, så kommer de der sms'er videre, hvor man er et helt andet sted i livet og ikke mener et ord af de ting, man har sagt. Jeg kan ikke engang huske, jeg har sagt de der ting.

LÆS OGSÅ: WHAT: Geggo afslører usædvanlig vane

Ifølge Linse har det hele været planlagt spil.

- Faktisk er beskederne også fremprovokeret ved at komme med de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt, hvor jeg var skide sur. Det var planlagt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det var planlagt. Jeg hoppede i sådan noget svindelhalløj. Han har haft det her for øje fra starten, forklarer Linse, der i programmet forklarer, at manden forsøgte at pengeafpresse hende, og at det var derfor beskederne havnede hos Stephanie.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne: Træt af kropsidealerne

Selvom Linse ifølge hende selv har været udsat for et fupnummer, så er beskederne ifølge Stephanie langt over grænsen.

- Der er intet ved det, som jeg godt forstår. Jeg synes, det er langt over grænsen. Det er jo ikke bare "øv hvor var hun dum i dag", der står i de beskeder. Jeg tror også, man kan se i programmet, at det er nogle helt andre grænser, der bliver overtrådt i forhold til, hvad der bliver sagt, jeg ville aldrig sige sådan nogle ting, fortæller Stephanie, der ikke ønsker at gå i detaljer med, hvad der stod i beskederne.

- Min mor har ikke lyst til, det skal ud, og det har jeg valgt at respektere. Jeg vil håbe, at hvis jeg havde sådan et ønske, at hun ville gøre det samme for mig.

Ifølge Linse har hun flere gange forsøgt at finde manden.

LÆS OGSÅ: Kæmpe afvisning i ‘Bachelor’: Det så man ikke på tv

- Han gemmer sig jo. Manden har falske navne og falske adresser, fortæller Linse, der er glad for, hun i dag er på talefod med sin datter.

- Jeg har ikke min mor mere, og jeg elsker jo mit barn, mine børnebørn og Cengiz, jeg kan ikke se mig selv uden en familie. Men jeg vidste også, vi ville blive gode venner igen, det skal man, fortæller Linse, og Stephanie er enig.

- Hun har jo sagt undskyld, så vi er gode igen. Jeg er ikke et menneske, der hænger mig i fortiden på den måde.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Nybyggerne'-vinder springer ud som skuespiller