Jonas og Morten fra 'Tattoo Salonen': Vores første tatovering var...

Selvom det er blevet til meget blæk i huden gennem tiden for de to 'Tattoo Salonen'-herrer, så husker de tydeligt deres allerførste tatoveringer.

Jonas Hausted Peitersen og Morten Spangsvig kender vi som de stortatoverede hovedpersoner i TV3- og Viaplay-programmet 'Tattoo Salonen'.

Men alle skal jo starte et sted, og der har - om man skulle tro det eller ej - været en tid, hvor Jonas og Morten slet ikke havde blæk i huden.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

Det fik de dog hurtigt lavet om på, og siden er det gået slag i slag med tatoveringerne. I en Q&A med Realityportalen fortæller de to 'Tattoo Salonen'-kammerater, hvordan tatoveringseventyret startede for dem.

- Min første var en tiger, som gemmer sig herunder et eller andet sted bag Shane MacGowan (forsanger i punkbandet The Pogue, red.), forklarer Jonas og kigger rundt på sin underarm.

- Jeg ville egentligt have haft en panter, men det kunne han ikke lave ham tatovøren, så han bad mig kigge i bogen med tigere, og så valgte jeg den. Jeg fik egentligt kun stregerne først, og så gik der mange år, så fik jeg fyldt farve i, så gik der mange år, og så er det først for et par år siden, at det gik op for mig, at jeg kunne sgu da bare have farvet den sort, griner Jonas.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

- Ja, så havde du haft panteren. Men nu har du alligevel dækket den, griner Morten med.

Han husker også selv tydeligt sin første tatovering.

- Min første var sådan en lille tegneseriefigur fra 'Steen og Stoffer', og det var udelukkende fordi, det var det eneste, jeg havde råd til. Så jeg fik, hvad jeg kunne. Men det var da meget sjovt, fortæller Morten.

LÆS OGSÅ: Med i 'Vild med dans': Kunne ikke forestille mig noget værre

Siden er der som bekendt kommet mange flere tatoveringer til på de to 'Tattoo Salonen'-herrer, og i dag bekymrer de sig ikke længere om, hvad andre måtte mene om deres tatoverede udseende.

Herunder kan du se hele videoen, hvor Morten & Jonas svarer på spørgsmål fra Realityportalens læsere

LÆS OGSÅ: Tattoo-Morten efter operation: Jeg var tæt på kun at blive 43 år

LÆS OGSÅ: Paradisoer får veninde-tattoo efter sex med den samme fyr