Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Janni afslører: Derfor startede konflikten med Amalie

Nu løfter Janni sløret for, hvad der har startet konflikten mellem hende og Amalie.

Der er ingen tvivl om, at Janni og Amalie har haft et meget tæt bånd under de første fem sæsoner af 'Forsidefruer'.

Derfor kom det også som et chok for de fleste, da Janni tilbage i september meldte ud, at de to fruer ikke længere var gode veninder.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees hårde tørn: Forbereder sin død

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder

- Jeg mødes ikke længere privat med hende, fordi der er sket nogle ting, som bare har gjort, at vi er kommet langt fra hinanden. Jeg kan ikke stå inde for en veninde, der er på den måde. Hun har været illoyal og man kan ikke rigtig stole på, hvad hun siger. Når man er i rum med hende, siger hun ét, og når hun så er i et andet rum, siger hun noget andet. Og det kan jeg bare ikke, lød det dengang fra Janni Ree.

Da første afsnit af sjette sæson 'Forsidefruer' rullede over skærmen i sidste uge, var der også kold luft mellem de to, og når et nyt afsnit i morgen ruller over skærmen, fortæller Janni til Karina og Jackie, hvorfor hun er så træt af Amalie, og hvordan konflikten mellem dem startede:

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

- Nu har jeg jo set mange af afsnittene, hvor jeg føler, jeg har fået et bagholdsangreb af Amalie, hvor hun har været illoyal, og hvor jeg tænker: "Har hun slet ikke empati?" Hvis hun siger, vi er veninder, og at vi har forståelse for hinanden, så må jeg indrømme, at jeg har set nogle sider, hvor jeg er fuldstændig i chok. Blandt andet sådan noget med, at jeg kommer med min sorg over at have mistet min hund, og hun siger, at det forstår hun godt, og at hun gerne vil med ned at hente min nye hvalp, og så hører man hende bagefter sige, at hun ikke engang kan huske, hvad min hund hed, og at hun ikke går op i det, lyder det fra Janni i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

- Hun beskylder mig også for, at jeg var en del af hende og Gunnvørs intriger og ballade, men jeg har slet ikke været involveret i det og ikke været tilstede. Jeg netop har holdt mig neutral, fordi jeg godt kunne se sagen fra begge sider. Men så hører jeg Amalie sige til Gunnvør, at det også er mig, det drejer sig om, fortsætter Janni chokeret, hvorefter hun siger til kameraet:

- Så tænker jeg da over, hvad hun overhovedet har lyttet efter til? Har hun så bare talt mig efter munden der? Hvor ægte er man så?

Se klippet nedenfor, hvor Janni fortæller om konflikten, inden du kan se afsnittet i morgen klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Efter stort drama: Sådan er Amalie og Jannis forhold i dag