Gravid ung mor indrømmer: Barnet var ikke planlagt

Den unge mor var på p-piller, da hun blev gravid.

Det var en lykkelige Kayla Sessler, der midt i februar afslørede, at hun igen er gravid. Den 20-årige 'Teen Mom: Young and Pregnant'-deltager er sat til at føde i august, hvor sønnen Izaiah bliver storebror.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Stor YouTube-stjerne kommer med i ‘De unge mødre’

Faren til barnet er den unge mors kæreste, Luke Davis III, der ikke er far til hendes første søn. De to har set hinanden siden december 2017, men først i august sidste år gjorde de forholdet officielt. Nu kan de altså se frem til at blive forældre inden længe, men det var slet ikke planen.

Det fortæller Kayla ifølge Starcasm i sin story på Instagram, hvor hun svarer på en række spørgsmål fra sine følgere. Her gør hun det klart, at graviditeten på ingen måde var planlagt, og at hun var på p-piller - og lidt senere kommer hun med et råd til de kvindelige følgere.

- Hvis du er på p-piller og bliver syg med influenza eller anden sygdom, der får dig til at kaste op, så virker din pille ikke længere. Hvis du kaster op inden for to timer, efter du har taget den, så har den ikke fået nok tid til at virke i kroppen. Du kaster bogstaveligt talt din p-pille op, skriver hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Fie og Ginas nye tv-program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Kender ikke kønnet

Den unge mor kender endnu ikke kønnet på det kommende barn, men det får hun at vide inden længe. Den 16. marts har hun planer om at afsløre det for sine følgere, men Kayla og Luke er allerede tyvstartet på snakken om babynavne.

- Hvis det bliver en pige, så kan jeg godt lide Bria eller Aubree. Jeg har ingen anelse, hvis det bliver en dreng, for Luke holder fast ved Luke IV (Luke den fjerde, red.), skriver hun til følgerne.

Du kan følge Kayla og de andre deltagere i 'Teen Mom: Young and Pregnant' på Viafree.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor frygter at miste babyen: Jeg har det ad helvedes til

 
Vis dette opslag på Instagram
 

August 2019 ?

Et opslag delt af Kayla Sessler (@kayla_sessler) den

 
Vis dette opslag på Instagram
 

15 weeks ❤️❤️ (Dress @fashionnova)

Et opslag delt af Kayla Sessler (@kayla_sessler) den

 
Vis dette opslag på Instagram
 

We’re up patiently waiting for Santa ???

Et opslag delt af Kayla Sessler (@kayla_sessler) den

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose