(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

'Forsidefruer'-babe afslører forhold til 25 år ældre mand

Selvom det var lidt forbud, kunne hun ikke modstå ham.

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' afslører 'Forsidefruer'-baben Karina nogle ting fra sin fortid, og en af gæsterne har et spørgsmål. Det viser sig nemlig, at Ole Kibsgaard og Karina har en fælles bekendt i form af Michael Hardinger, hvis plads i Shu-bi-dua Ole fik, efter Michael rejste til USA for at bo.

Men Karinas forhold til den tidligere Shu-bi-dua guitarist er af noget mere romantisk karakter, men det var bestemt ikke velset, da de to faldt for hinanden.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie fortæller om sin fremtid i 'Vild med dans'.

- Jeg mødte Michael, fordi jeg havde en lille bitte/statist birolle i den Shu-bi-dua film, som hed 'Den røde tråd'. Det var sommer, og så boede jeg i Hornbæk med min mor, og Hardinger havde jo sommerhus i Hornbæk. Jeg var jo en ung pige - jeg var 15-16 år gammel, og jeg havde jo ikke kørekort, så han tilbød at køre mig frem og tilbage, fortæller Karina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘Paradise’-hunk er født som kvinde

- Og på de der ture, som tog 35-40 minutter, der snakkede vi jo rigtig meget, og så blev jeg bare vild med ham. Jeg blev simpelthen så forelsket i ham, og jeg kunne jo godt mærke, det va gensidigt, men det var jo forbudt, fordi jeg var 16, og han var 40. Men han var så sød og så charmerende og så gentleman agtig og så klog, og jeg havde bare lyst til ham.

De var kærester i 4-5 år, inden forholdet sluttede, fortæller hun. Hør mere i indslaget herunder, og se 'Til middag hos' kl. 19.00 på TV3 eller på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!