Efter dramatisk exit: Ung mor vil tilbage i programmet

Der var drama, da hun trak sig fra skærmen, men nu åbner hun op for et comeback.

Det gik ikke stille for sig, da Farrah Abraham blev fyret fra 'Teen Mom OG', fordi den unge mor genoptog sin pornokarriere og generelt bare havde gjort livet surt for produktionen i flere tilfælde.

Den dramatisk fyring endte i retten, men Farrah Abraham var alligevel ikke mere uvenner med Viacom, selskabet bag blandt andet MTV, end at hun godt kunne medvirke i den amerikanske version af 'Ex on the Beach', som sendes på kanalen. Og nu åbner den unge mor op for, at hun gerne vil tilbage i 'Teen Mom OG'.

LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Nataschas politiske mærkesager.

LÆS OGSÅ: Trusler fra manden: Derfor filmer ung mor ikke længere

Det sker i et interview med Radar Online, efter Farrahs afløser, politikerdatteren Bristol Palin, trak sig fra programmet efter blot én sæson.

- Jeg savner det virkelig. Jeg bryder mig ikke om de dårlige seertal og folk, der forlader programmet. Så jeg føler virkelig, at hvis jeg vender tilbage, vil jeg gøre det til noget positivt. Jeg håber, at jeg kan bringe programmet tilbage på sporet. Hvis de har brug for mig, så er jeg lige her, siger hun til mediet.

Hun kan godt forstå, hvis Bristol Palin haft det svært med at komme ind i realityserien. Det er nemlig svært at være Farrahs efterfølger ... i hvert fald hvis man spørger Farrah selv.

- Mine tanker er, at jeg er sikker på, det er hårdt at indtage en position, som en har haft i ti år, og hvor der er store sko at udfylde. Jeg tror virkelig, at ingen kan udfylde de sko - og enten er man født til at håndtere tv, eller også er man ikke. Så jeg er her, hvis MTV har brug for mig. Vi har igen fået et godt forhold, og jeg vil bare have, det forbliver sådan, siger hun til In Touch Weekly.

Tiden vil vise, om Farrah Abraham igen kan opleves på MTV i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Slut med børn: Ung mor er blevet steriliseret

I klippet herunder kan du se historien om dramaet, da en ‘Teen Mom’-stjerne skabte fake news om sin egen graviditet:

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko