Foto: Peter Hauerbach
Foto: Peter Hauerbach

Claudia Rex afslører: Denne reality-stjerne elsker jeg

Den kommende tv-vært er helt vild med en kageblendende reality-stjerne.

Der er snart premiere på 'Bikini Island', og Claudia Rex er som vært spændt på at vise programmet frem. Men hvad kan tv-værten selv lide at se i tv? Realityportalen tog en lille snak med hende om, hvad der er på skærmen hjemme hos hende. Det er ofte de mere seriøse programmer der vinder tv-krigen, men ét reality-program er hun helt vild med.

- Jeg kan godt lide at se 'Mig og min mor'. Min favorit er "Mor Jette", hun er super sjov og så dejlig ærlig. Jeg kan godt lide at se noget, som jeg bliver glad af, og det synes jeg næsten kun man kan blive af 'Mig og min mor'. Mor Jette kommer med guldkorn hele tiden, så hende kan vi godt lide derhjemme, siger Claudia Rex.

- Men ellers ser jeg mest dokumentar- og boligprogrammer. Jeg ser oftest noget, som jeg kan lære af. Jeg interesserer mig helt sindssygt for historie og arkitektur, så det er tit det der kører på skærmen siger 28-årige Claudia.

'Bikini Island' har premiere den 31. august kl. 22:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Så vildt bliver kommende realityprogram

LÆS OGSÅ: Claudia Rex chokerer: Indstiller dansekarrieren

LÆS OGSÅ: Claudia Rex deler ud af private hemmeligheder

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.