Prins Christian, dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Prins Christian, dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Kongelige årshoroskoper: Astrologen ramte plet igen

HER&NUs astrolog kunne allerede i starten af december se, at det danske kongehus står overfor et begivenhedsrigt år.

Da HER&NUs astrolog, Louise Bunnage, i starten af december lagde årshoroskoperne for medlemmerne af det danske kongehus, kunne hun tydeligt se, at de står overfor et begivenhedsrigt år på både godt og ondt.

LÆS OGSÅ: Efter bitter strid: Nu taler Caroline Fleming

Artiklen fortsætter nederunder videoen...

Meget lig med det år, som vi netop har taget afsked med.

Det var fra årets begyndelse præget af den dybe familiestrid, hvor Joachims børn fik frataget deres titler. Men ved årets udgang, blev det overskygget af en vaskeægte skandale.

Da kongehuset i november havde statsbesøg fra Spanien, viste det sig, at kronprinsen et par uger forinden havde været på et privat besøg hos en veninde i netop den spanske hovedstad Madrid.

LÆS OGSÅ: "Mary Poppins"-stjernen Glynis Johns er død

Det satte det spanske kongepar i en særdeles penibel situation, da billederne, der blev trykt i et spansk ugeblad, udkom netop som de skulle være værter for en middag på Glyptoteket.

Det var ellers lige begyndt at lysne for dronningen og hele familien. Efter en omfattende rygoperation og en lang periode med genoptræning var det lykkedes at samle hele familien til hendes 83-års fødselsdag i april og siden igen, da prins Christian i oktober fyldte 18 år.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Så meget koster sagen ham

Noget hun havde ønsket sig, siden hun i sin nytårstale medgav, at det gjorde hende ondt, at forholdet til Joachim og Marie var løbet ind i vanskeligheder.

Astrologens pletskud sidste år

I flere af astrolog Louise Bunnages kongelige horoskoper for 2023 kunne man se, at det langt fra ville blive et stille år

Ikke mindst for kronprins Frederik, der sidst i oktober blev fotograferet under et privat besøg hos veninden Genoveva Casanova i Madrid.

LÆS OGSÅ: Derfor er 'De dyre piger'-Sabrina med i 'I hus til halsen'

– Det ser ud til et blive et interessant år hvad angår kærlighed og relationer. Fra marts og resten af året er kærlighed, relationer og nydelse noget, der i tiltagende grad fylder for kronprinsen. Der kan være overraskende nyt i andet halvår, særligt i juli og oktober, som har indflydelse på tingene, lød det i horoskopet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anne Glad: Jeg har altid fravalgt det

Her blev det også fremhævet, at det i december kunne blive nødvendigt for Frederik at 'træffe svære, men nødvendige beslutninger, der påvirker hans familie eller ophav'.

Også i dronning Margrethes horoskop var der mørke skyer i horisonten.

Astrologen skrev blandt andet, at det i 2023 ville være på tide at 'tage sit helbred alvorligt'.

LÆS OGSÅ: Efter 23 år forlader han kronprinsesse Mary

Og i februar blev majestæten som bekendt sygemeldt og kort efter opereret i ryggen.

– Dronningen er tidligere blevet mindet om, at hun bør passe på sit ve og vel. 2023 kan dog være året, hvor dronningen rent faktisk gør noget ved det. Særligt i januar og februar og igen fra august og året ud får helbred og sundhed særlig fokus og dronningen kan føle sig kaldet til at tage ansvar for at holde sin krop, stod der i stjernerne.

Her er de kongelige årshoroskoper for 2024:

Nye tider for dronning Margrethe

Dybe følelser på spil for kronprins Frederik

Svær periode for kronprinsesse Mary

Nu træder prins Christian i karakter

Prins Joachim står overfor store valg

Tingene ændrer sig for prinsesse Marie