Dybe følelser på spil for kronprins Frederik

Den kommende konges årshoroskop i HER&NU bærer tydeligt præg af, at der er dybe følelser på spil, hvor han skal turde at mærke efter.

I denne uges HER&NU kan man læse astrolog Louise Bunnages kongelige årshoroskoper.

Bunnage, som er uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab samt leder af I.C. Instituttet i København, Danmarks største og ældste astrologiskole, lagde århoroskoperne i starten af december, og kunne her sagtens se, at 2024 vil blive et skelsættende år for den kongelige familie.

Her er Louise Bunnages årshoroskop for kronprins Frederik:

Familie

Familien og kronprinsens rolle i familien er vigtige temaer i 2024, særligt fra marts til juli, men også i andet halvår af 2024 er det særligt kronprinsen rolle i familien, der optager ham.

Familien og rødderne er generelt noget, der betyder enormt meget for kronprinsen. Det, der er særligt ved 2024 er, at der stilles krav til, at han er sig sin rolle bevidst og ikke mindst at han er parat til at vise nye sider af sig selv, som kommer fra et sted dybt inde i ham selv.

Han oplever god støtte fra sine nærmeste og står stærkt i sig selv, også selvom tiden kræver meget af ham. Særligt foråret og sommeren står ud som særligt gunstige perioder for familieanliggender.

Samtidig er det perioder, hvor Frederik selv vokser meget og potentielt finder sig bedre til rette i sin familie og slægt end han har gjort tidligere.

Nye tider synes at være et gennemgående tema.

Kærlighed

Kronprinsens ægteskab og andre nære relationer har som udgangspunkt gode betingelser for at blomstre i 2024.

Året byder på muligheder for at nære de relationer, der virkelig betyder noget, mens perifære relationer ikke nødvendigvis vil fylde meget for kronprinsen.

April og maj samt august og september kan især byde på smukke og kærlige øjeblikke.

Der er dog ingen tvivl om, at der er dybe følelser på spil og tiden kræver, at kronprinsen tør mærke hvad der rører sig indeni, på godt og ondt.

I et lidt større perspektiv, udgør 2024 også slutfasen på en årtier lang periode for kronprinsen. Den måde, han indgår i relationer, er ved at ændre sig, og fra april 2025 og fremefter vil kronprinsens rolle som ægtemand og i særdeleshed også i hans øvrige relationer få en meget anderledes karakter.

Kronprinsen har lært meget af sine relationer og vil i 2024 sandsynligvis blive mere bevidst om dette.

De tætteste bånd vil blive styrket, mens de der ikke er tætte nok vil falde fra.

Artiklen fortsætter under faktaboksen...

Fakta

Kronprins Frederik
Født: 26. maj 1968
Tid: Kl. 23.50
Sted: København
Stjernetegn: Tvillingerne

Arbejde

Det er nye tider for kronprinsen og det vil blive tydeligere som året går.

Hans rolle er under forvandling og det er oplagt, at den vil medføre større indflydelse – men samtidig også større sårbarhed.

Kronprins Frederik er født ind i rampelyset, men er som person ikke en, der gladelig soler sig i det.

Tiden er dog moden til at kronprinsen træder mere frem, som den han er og med det, der gør ham unik og sin egen.

Den udvikling han selv har oplevet i sit indre, kan godt tåle at se dagens lys.

Det er tid til at vise den modne Frederik udadtil også.

Kronprinsens talegaver er også i fokus og hvis ikke det var for den langvarige tradition om, at den siddende regent holder nytårstalen, ville det være et oplagt tidspunkt for kronprinsen at få en storslået debut som taler nytårsdag 2024.

Det er et år, hvor forældede forestillinger og kronprinsens selvbillede står sin prøve og nye sider træder mere tydeligt frem.

Helbred

Generelt set har kronprinsen gode ressourcer og et højt energiniveau i 2024.

Særlig fra midten af april til slutningen af juli føler kronprinsen sig ressourcestærk. Men det er også en periode, der kræver meget af ham.

I anden halvdel af marts og igen fra oktober til december kan der være perioder, hvor kronprinsen har mindre energi og kan føle sine muligheder for at udfolde sig begrænset.

Hvis det er forpligtelser og stillesiddende arbejde, der tynger, kan det være en god idé at sikre bare en smule bevægelse.

Kronprinsen har brug for at bevæge sig jævnligt, ikke alene for at føle sig fysisk tilpas, men for at opleve balance i både krop og sind.

Gåture i naturen gør særligt godt i disse perioder og de ydre begrænsninger kan føre fornyet kreativitet og innovative idéer med sig – så længe kronprinsen arbejder med begrænsningerne og ikke lader sig slå ud af dem.

Flere kongelige årshoroskoper for 2024:

Nye tider for dronning Margrethe

Svær periode for kronprinsesse Mary

Nu træder prins Christian i karakter

Prins Joachim står overfor store valg

Tingene ændrer sig for prinsesse Marie

Kronprins Frederik til Skole OL-Finalen 2023 i Billund.
Kronprins Frederik til Skole OL-Finalen 2023 i Billund.