Prins Joachim står overfor store valg

Prinsens årshoroskop i HER&NU bærer tydeligt præg af, at det er vigtigt for ham at føle sig set, som den han er.

I denne uges HER&NU kan man læse astrolog Louise Bunnages kongelige årshoroskoper.

Bunnage, som er uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab samt leder af I.C. Instituttet i København, Danmarks største og ældste astrologiskole, lagde århoroskoperne i starten af december, og kunne her sagtens se, at 2024 vil blive et skelsættende år for den kongelige familie.

Her er Louise Bunnages årshoroskop for prins Joachim:

Familie

Nogle af de langvarige indflydelser fra sidste år er ved at nå sin afslutning.

Der var tale om en helt ny start for Prins Joachim og hans familie og 2024 minder ham om, at det er tid til at give helt slip på de tråde fra fortiden, der har holdt ham fast i en bestemt rolle.

Det er nye tider og Joachim har i 2024 mulighed for at træde fuldt og helt ind i det nye kapitel. Marts og april måned står særligt ud i forhold til at frigøre sig og give slip på gamle forestillinger og bindinger, måske udløst af ydre begivenheder.

Men i løbet af året bliver det også et mere underliggende tema for Joachim og hans nærmeste. Det er ikke en tid for drastiske og pludselige handlinger, men nærmere en periode, hvor Joachim, med kærlighed, kan give slip på det, der ikke længere er til hans eget og familiens bedste.

Kærlighed

Det er et spændende år for kærligheden, som byder på både udfordringer og muligheder for dyb kærlighed.

Ud af udfordringer og modgang kan ægte kærlighed blive endnu dybere, og det er præcis denne situation Joachim står i dette år.

Årets første tre uger er nok den mest harmoniske periode hvad angår kærlighed, men det er ikke nødvendigvis et dårligt år for kærlighed – det afhænger af, hvordan Joachim håndterer de udfordringer, der kommer.

Joachim er i en langvarig proces, hvor hans forestillinger om kærlighed, intimitet og værdier er oppe til revision. Hvis Joachim ser ærligt på sig selv, sin hustru og sine øvrige nære relationer, og er villig til at være åben og sårbar, kan det være et år, hvor han når nye dybder i kærligheden.

Det er særligt i månederne februar, marts, juni, juli, august og december, han arbejder med disse temaer, men det vil helt naturligt være noget, der fylder meget for ham.

Fra midten af april til starten af maj kan Joachim føle et vist følelsesmæssigt pres. Her er det vigtigt, at han italesætter sine behov og sørger for at afsætte tid for sig selv.

Artiklen fortsætter under faktaboksen...

Fakta

Prins Joachim
Født: 7. juni 1969
Tid: Kl. 04.43
Sted: København
Stjernetegn: Tvillingerne

Arbejde

Prins Joachim traf i 2023 valg, der var vigtige for hans karriere og fremtid.

Valg, som har afgørende betydning for 2024.

I februar kan Joachim have en følelse af, at tidligere målsætninger og visioner ikke længere optager ham og nye er på vej. De er sandsynligvis ikke konkrete på dette tidspunkt.

I marts og april i år kan det være, at Joachim har brug for at foretage nogle justeringer i de ændringer han satte i gang i 2023. Det kan dog også blot være i denne periode, konsekvenserne af det seneste års valg kommer mere tydeligt til syne.

Det er vigtigt for Joachim at føle sig set, som den han er. Ikke i kraft af sin arv, men hans person og unikke bidrag.

Både hans personlige frihed og integritet vejer tungt og han er inde i en periode, hvor det, han vægter i sine relationer, også på arbejdsfronten, er til revision.

Måske møder han en person i løbet af 2024, der gør indtryk på ham og som får indflydelse på hans måde at samarbejde med andre på.

Helbred

I april/maj og august/september skal Joachim være opmærksom på, at passe godt på sig selv ved at drikke masser af vand og sørge for at få fred og ro, væk fra alverdens støj, både i konkret og overført betydning.

Ydre pres og forventninger kan tage hårdt på Joachims ressourcer og han kan simpelthen føle sig udmattet og måske til tider modløs.

Tid alene, gerne i naturen, kan gøre en kæmpe forskel i denne tid. Alt, der er et udtryk for, at Joachim tager ansvar for sine egne behov, er nøglen til at komme godt igennem denne periode. I anden halvdel af juli kan Joachim også komme til at give lidt for meget og have lidt for mange bolde i luften på én gang og derved komme til at brænde lyset i begge ender.

Ved at være realistisk omkring sin tid og ressourcer, kan det dog være en spændende periode med drive og optimisme.

I slutningen af september og hele oktober oplever Joachim et energiboost og det kan være tiltrængt efter en måneds tid med lidt lav energi.

Flere kongelige årshoroskoper for 2024:

Nye tider for dronning Margrethe

Dybe følelser på spil for kronprins Frederik

Svær periode for kronprinsesse Mary

Nu træder prins Christian i karakter

Tingene ændrer sig for prinsesse Marie

Prins Joachim.
Prins Joachim.