Troels Mallings pusterum: Herligt på Hesnæs

Troels Malling trækker sig tilbage i smukke danske omgivelser.

I ly for sommersolen sidder Troels Malling, 51, op ad den kølige mur på et lille rødt hus. Under taget er tre svalereder. Ungerne pipper efter deres mor, som svæver gennem luften ud mod stranden, hvor havet bruser og smyger sig op ad strandens varme sand. Sommerens symfoni spiller for fuld blæs, og med en dyb indåndning finder Troels roen ved sin lille strandperle på Nordfalster.

LÆS OGSÅ: Sussi overrasker: Scorer nyt job

Hesnæs havn er omkranset af strand på
begge sidder, og det klare vand kunne
næsten passe til kysten på Kreta.
Hesnæs havn er omkranset af strand på begge sidder, og det klare vand kunne næsten passe til kysten på Kreta.

– Jeg synes, det er et af de smukkeste steder i Danmark det her. Man kan se kystlinjen, og hvordan der er lidt glimt over den. Så står bøgetræerne og egetræerne ovenpå. Og så vandet lige nede foran, der er helt blåt. Det er bare noget af det smukkeste i Danmark. Det er Nordfalster, siger skuespilleren.

LÆS OGSÅ: 6 ting, du (måske) ikke vidste om bandet Blæst

Troels nyder mere end den gode udsigt i Hesnæs. For ham er den lille havn nemlig et pusterum, hvor hverdagens jag kan pakkes væk.

– Når jeg sidder her, så giver det en ro i forhold til, at det hele ikke er helt så tosset, som man kan tænkte, når man læser aviser eller ser nyheder, eller hvad vi ellers render rundt og bliver bombarderet med. Men så sidder man her og tænker: ”Nå ja, det her er, som det plejer. Det er, som det har været i 100 år”, siger Troels og fortsætter:

– Hesnæs er helt fantastisk. Også denne her helt
vidunderlige, rolige og stille havn, hvor man kan
høre fuglesangen.
– Hesnæs er helt fantastisk. Også denne her helt vidunderlige, rolige og stille havn, hvor man kan høre fuglesangen.

– Her er smukt og vidunderligt og roligt med fuglesang, og folk er glade. Her er jo ikke overrendt. Det er ikke Skagen eller Bellevue. Når man tager rundt i Danmark, så er der virkelig mange steder, der er fantastiske, hvis man bevæger sig lidt væk fra Alfarvej.

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Det var ikke meningen

Blomstrende kærlighed

Det er ikke fremmed for Troels at bevæge sig i det lokale Danmark, da han har været en tur forbi både Ganløse-, Græsted- og Hjørringrevyerne. I år er det tredje gang, Troels medvirker i Nykøbing Falster Revyen, Revykøbing, og kærligheden for Nordfalster er især blomstret.

LÆS OGSÅ: Kevin Larsen smaskforelsket: Tilbage hos eksen

– Mens vi havde prøver, boede jeg i et sommerhus
ved Sildestrup, og herfra kan man faktisk køre på
sin cykel hele vejen ned til Sildestrup langs kysten.
Det er en utrolig fin tur. Så kommer jeg her og får et
stykke bagværk og en kaffe. Nu er havnen jo beskrevet i forkellige turguides, men der er et eller andet,
som er glemt, over det her sted.
– Mens vi havde prøver, boede jeg i et sommerhus ved Sildestrup, og herfra kan man faktisk køre på sin cykel hele vejen ned til Sildestrup langs kysten. Det er en utrolig fin tur. Så kommer jeg her og får et stykke bagværk og en kaffe. Nu er havnen jo beskrevet i forkellige turguides, men der er et eller andet, som er glemt, over det her sted.

– Min sommer skal bruges på at lave revy i Nykøbing. Det er dejlige mennesker at være sammen med, og så er der noget særligt sommerligt over at lave sommerrevy, som ordet jo siger. Publikum er på forhånd rigtig glade, specielt når vejret er, som det er i dag. Så er det rigtig sommer, og så har folk måske siddet i solen hele dagen, og de har fået masser af D-vitamin. Så får de lidt vin om aftenen og ser sommerevy. På den måde er der en glædessymbiose i gang. De har forventninger om, at de skal grine, og de har hørt, at det er en god revy, og de så den også sidste år, og det var også en god revy, siger Troels med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skal vænne sig til tanken: Det er lidt vemodigt