Melissa Nielsen i 2017
Melissa Nielsen i 2017

Melissa Nielsen er gået fra sin forlovede: Tilliden blev brudt

I dag skulle hun være gået ned af kirkegulvet, og nu afslører reality-stjernen, at parret er gået fra hinanden.

Tilbage i april meddelte Melissa Nielsen, at hende og hendes forlovede, René, havde valgt at flytte hver for sig, men forblive sammen for at arbejde på forholdet.

Dengang understregede hun, at det for parret var vigtigt ikke blot at "give op" på forholdet, og hun ville gøre op med tabuet, at man ikke behøver bo sammen, hvis man ikke har det godt.

LÆS OGSÅ: L.O.C. i dobbelt babylykke: Far til tre

Artiklen fortsætter under videoen...

Det har dog vist sig, at kampen for at få forholdet til at fungere var tabt på forhånd. Parret var nemlig allerede gået fra hinanden dengang, men af gode grunde valgte Melissa at holde bruddet for sig selv.

- Dengang vi flyttede fra hinanden, var vi ikke sammen mere, men ønskede ikke det kom ud, da jeg havde brug for at finde mig selv, fortæller Melissa til Realityportalen/HER&NU.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus åbner op om depression

Skulle have været gift i dag

Parret nåede at være forlovede, da René havde været på knæ for Melissa under en rejse til Luxemborg i foråret sidste år. I april fortalte Melissa, at bryllupsplanerne havde været sat i bero på ubestemt tid siden december, men nu fortæller hun, at kærlighedsfejringen faktisk blev afblæst fuldstændig.

- Vi aflyste brylluppet og valgte derefter at stoppe forholdet, forklarer Melissa, der er kendt fra 'Paradise Hotel' og 'Robinson'.

I dag skulle ellers have været dagen, hvor Melissa og René skulle have sagt "ja" til hinanden.

- Faktisk i dag klokken 12.30 skulle jeg have været gået op af kirkegulvet for at give mit "ja", men fremtiden ville noget andet, og tilbage i december valgte jeg af aflyse brylluppet. I dag ser jeg på det hele med et smil på læben og har heldigvis ikke fortrudt mit valg. Nogle gange finder man bare ud af, at man måske ikke er sådan et godt match, som man gik og troede, skriver hun i dag på sin Instagram til et billede af sig selv iført bryllupskjole og med et glas vin og en spand kyllingevinger.

LÆS OGSÅ: Melvin drømmer om kone og børn: Jeg er bange

Tilliden var der ikke længere

Årsagen til bruddet er ifølge Melissa, at hendes tillid blev brudt.

- Jeg valgte at stoppe, fordi hvis den ene er et andet sted i livet, end hvor man selv er, fungerer det ikke. Og man bliver sat i anden række og sms’er kommer frem. Men har valgt at sige, der er en mening med, at ting kommer frem og sker, forklarer den tidligere reality-stjerne og uddyber:

- Jeg fik en besked med billeder, der var blevet sendt og skrevet til hinanden. Han nægter dog, og lad ham om det, men kan sige så meget, at de billeder var private, og ikke nogen andre bare ville kunne finde. Hvis tilliden ikke er der til hinanden længere, så er der ikke noget at bygge videre på. Men ønsker ham alt muligt held og lykke fremover.

LÆS OGSÅ: Silas Holst har altid skjult sønnens ansigt: Nu bliver det vist frem

Godt et halvt år senere har Melissa det dog godt igen.

- Jeg har nu haft en masse tid til at finde mig selv og komme op på benene igen. Er skam glad for, hvor jeg er nu, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: WHAT: Kendisdatter sammen med Bendtner