Melissa (Foto: TV3)
Melissa (Foto: TV3)

Melissa bekræfter: Single igen

Melissa Nielsen, der både er kendt fra 'Paradise Hotel', 'Robinson Ekspeditionen' og 'Dagens Mand' bekræfter overfor Realityportalen, at hun igen er single. Det lignede ellers et forhold, der var kommet for at blive, da Melissa i september 2018 offentliggjorde, at hun var blevet kærester med den fem år yngre Peter fra København.

- Vi har mødt hinanden over Instagram i starten af foråret. Jeg sad en aften sammen med en veninde, og så dukkede hans billede op, og så skrev jeg til ham. Og så udviklede det sig faktisk bare derfra, fortalte Melissa dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

Siden valgte Melissa at flytte fra Randers til København med sine to børn - sønnen Mason, som hun har sammen med 'For lækker til love'-deltageren Mikkel Serwin, og datteren Mynthe, som hun har med en anonym donor, men drømmen i København holdt ikke, og for 1,5 år siden flyttede Melissa tilbage til Jylland.

Da Melissa og Mikkel var kærester, deltog de sammen i 'Robinson Ekspeditionen'. Kort efter deres ophold blev Melissa gravid, og de har i dag sønnen Mason sammen. (Foto: TV3)
Da Melissa og Mikkel var kærester, deltog de sammen i 'Robinson Ekspeditionen'. Kort efter deres ophold blev Melissa gravid, og de har i dag sønnen Mason sammen. (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

- Jeg troede ikke, jeg nogensinde skulle falde så meget for en mand, at jeg ville flytte sammen med ham, men Peter har virkelig overbevist mig og den måde, han er mod os alle tre på, varmer mig hjerte, og jeg ved, det er ham, jeg vil være sammen med og have barn med også, fastslog Melissa.

Men nu er parret altså alligevel gået hver til sit, det bekræfter Melissa til Realityportalen, som også fortæller, at det var hende, der slog op, men mere ønsker hun ikke at gå i detaljer om bruddet lige pt.

Melissa og Peter (Foto: Privat)
Melissa og Peter (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Rørt Gustav: Sådan reagerede min mormor, da jeg sprang ud

På Melissas Instagram, er det også tydeligt, at reality-baben igen er single, da alle billeder med Peter er slettet.

- Når man har fået børn, ved man først, hvad ægte kærlighed er. Jeg bliver ofte spurgt, om jeg ikke savner en mand i mit liv - jo, men jeg lukker heller ikke bare hvem som helst ind i vores liv, skriver Melissa som tekst på Instagram til et af sine seneste billeder.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Jonas har fået en kæreste