‘Reality’-babe viser kæresten frem: Jeg er virkelig taknemmelig

Melissa fra både 'Paradise Hotel', 'Robinson' og 'Mit plastikmareridt' har fundet kærligheden.

Melissa Nielsen stråler om kap med solen i disse dage. Hun har nemlig mødt en sød fyr, og på årets mest romantiske dag, kunne hun for første gang kalde ham for sin kæreste.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asta fortæller om bruddet med Jonass.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

- Han heder René, og vi mødte hinanden på Facebook-dating, hvor vi skrev sammen og faktisk hurtigt blev enig om at skulle mødes. Han er den romantiske type, så selvfølgelig skulle der gøres noget ud af den dag, han valgte at spørge, om vi skulle blive kærester. Så hvad var mere perfekt end at få titel på den 14. februar, fortæller Melissa til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Krig i Ukraine får TV3 til at droppe populært reality-program

Melissa er sikker på, hun har fundet manden i sit liv.

- Jeg er virkelig taknemmelig for at have fundet en mand, der virkelig kan få følelserne tilbage i en, han er kærlig og meget omsorgsfuld og rigtig god til begge børn, de er helt vilde med ham, og det gælder også den anden vej. Der har været en mening med, jeg skulle være single i så mange år, før jeg så finder manden i livet. Det er først nu, det er gået op for mig, hvad ægte kærlighed er, fortæller Melissa.

Artiklen fortsætter under billedet. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe og kæresten er gået fra hinanden

Melissa har børnene Mynte Sophia på 4 og Mason på 6 år, og deres mening om René betød alverden.

- Han vidste den dag, han skulle møde mine børn, at hvis de ikke kunne med ham, så var det slut. Ingen får lov til at komme før mine børn - om det så er kærligheden, man må sige nej til, fortæller Melissa, men heldigvis gjorde både børn og mand godt indtryk på hinanden.

LÆS OGSÅ: Tv-par planlægger bryllup i Thailand

- Den lille (Mynte Sophia red.) har sagt til ham, “du er jo min bonusfar”. Før vi mødte hinanden, skulle han aldrig selv have børn, men han har aldrig været lukket overfor mine, og han har været der 100%, fra første dag han mødte dem, så han er vendt 180 grader. Nu snakker han selv om, at han også gerne vil have et fælles barn, så den snak har vi da haft. Så på sigt kunne der godt komme en lille en mere, forklarer Melissa.

Melissa og René bor blot 30 minutter fra hinanden, og de har derfor rig mulighed for at ses, så meget de har lyst.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Lagde du mærke til denne detalje i ‘Badehotellet’?