Melissa Nielsen i 2017
Melissa Nielsen i 2017

Droppede forlovelse: Nu afslører hun ny fyr

Kærligheden var kun et swipe væk for den tidligere paradiso.

Den tidligere realitystjerne Melissa Nielsen var ved at opgive kærligheden, da hun ved juletid sidste år kastede håndklædet i ringen og droppede sin forlovede. I stedet for at blive gift affandt hun sig med, at hun skulle være single og leve livet med sine to børn. Men så skete der noget.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-vinder afslører ny kæreste

- Når man troede, ens liv skulle være sammen med mine to børn “kun”. Det sidste stykke tid har været helt fantastik, efter vi havde datet et godt stykke tid, valgte han at spørge, om vi skulle være et par, skriver hun i et opslag på Instagram, hvor hun viser sin nye kæreste frem, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Oh Land afslører nyt job

- Jamen skulle du ikke giftes? Nej, tilbage i december, som skrevet før, blev forlovelsen ophævet, og godt for det, især når man ser en masse, der er sket bag ens ryg, men så gør det også det bare noget nemmere at komme videre.

Melissa har tidligere fortalt, at hun gik fra ekskæresten, fordi hendes tillid var blevet brudt.

- Til mit held kom jeg på Tinder og mødte så denne her skønne mand. 3 år ældre end jeg selv, hvor heldig kan man være at finde en mand, som virkelig prøver at være der for en, skriver hun i opslaget på Instagram og afslører samtidig, at der fulgte mere end en kæreste med i pakken.

LÆS OGSÅ: Ovenpå efter brud: Sidsel Borg nyder singlelivet

- Men ikke blot en mand fik jeg ind i mit/vores liv, men også to skønne (bonus) børn som der virkelig har taget godt imod både mig og mine børn. Men ja, nu kan jeg vist ikke holde ham hemmelig længere. Da de tætteste har mødt ham.

LÆS OGSÅ: Marco Harry slår fast: Det er slut!

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Melissa, at hendes nye kærestes børn er 8 og 10 år, og de blev kærester efter at have datet i en måned. Kærestens børn og Melissas børn har mødt hinanden, og de har det ifølge Melissa rigtig godt sammen alle sammen.