Melissa er i dag glad for resultatet. (Foto: TV3)
Melissa er i dag glad for resultatet. (Foto: TV3)

Reality-stjerne bryder tabu: Er startet i fertilitetsbehandling

Melissa har besluttet at bryde tabu.

Melissa Nielsen kendt fra 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen' har to børn i forvejen, men efter hun har mødt drømmemanden, har hun ønske om at få et barn mere.

LÆS OGSÅ: Efter 'Løvens Hule': Deler stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen af Kwamie Liv.

I et længe opslag på Instagram fortæller Melissa om en turbulent start på projekt barn. Parret har nemlig længe ønsket sig to streger på graviditetstesten, men det har ikke været let. De har derfor besluttet at være ærlige omkring det for at bryde et tabu, de selv kan føle.

LÆS OGSÅ: Felix Smith efter farens død: Det ændrede mit liv

- For et halvt år siden startede vi i fertilitetsbehandling i håb om, det gik hurtigt, og vi hurtig ville stå med to streger og juble, men sådan skulle det ikke være. Her efter syv måneder har vi nu talt om det, at man ikke skal gøre det til skamme, da vi faktisk er flere par i Danmark, end man lige skulle tro, som har brug for hjælp, skriver Melissa blandt andet i opslaget og tilføjer:

-  Så vores op- og nedture vil også give så meget mere mening, hvis vi tager jer med på vores rejse omkring et fælles barn.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo jubler: Far igen

For Melissa er det vigtig at være ærlig omkring forløbet. Derfor vil hun løbende dele info i sin story omkring, hvordan det går.

- Husk, vi er flere par i Danmark, end man lige regner med, der får hjælp, så lad os stå sammen og sørge for dette ikke forbliver et tabu, skriver Melissa.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af @melissanielsen87