Kærester med en misbruger: Nu krænger realitybabe sit hjerte ud på tv

Parret tilmeldte sig DR-programmet for at redde forholdet, men fortidens dæmoner indhentede dem.

Det er et halvt år siden, at Melissa Nielsen slog op med sin kæreste gennem knap to år, Peter. Det var Melissa, der traf den afgørende beslutning efter at have kæmpet for forholdet i en længere periode. Mere ville realitybaben ikke røbe overfor Realityportalen i august.

Men det vil hun nu.

I DR-programmet 'Vi kæmper for at overleve', som er optaget tilbage i juni, kommer vi nemlig helt tæt på parret, når de krænger deres hjerter ud til den anerkendte parterapeut, Jette Simon.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

Det viser sig, at den fem år yngre Peter har en fortid med kriminalitet, stoffer og alkohol, og selvom han gentagende gange har forsøgt at bryde ud af det, og det også i en lang periode lykkedes ham, har fortidens dæmoner altid indhentet ham.

- Jeg har haft nogle tilbagefald gennem de sidste ti år, men sidste gang, det skete, var den hårdeste omgang. Der kunne jeg lige så godt have været død, fortæller Peter i programmet.

Hændelsen fik Melissa til at stille et ultimatum. Enten søgte de professionel hjælp, eller også var det slut. Det fik parret til at tilmelde sig 'Vi kæmper for at overleve'.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

Fik meget ud af terapiforløbet

I dag er de ikke længere sammen, men Melissa er alligevel glad for at have været igennem det parterapiforløb, som programmet byggede på. Hun er af den overbevisning, at alle forhold kunne bruge sådan en omgang - selv de stabile af slagsen.

- Jeg synes, jeg har fået rigtig meget ud af det, også personligt. For mig var det rart, at der var en person udefra, der kunne fortælle mig, at mine følelser var ok. Man arbejder også med sig selv, og det tror jeg egentlig, at alle forhold har godt af en gang i mellem, lige meget hvor godt det går.

I dag bor Melissa med sine to børn, Mason, 5, og Mynte Sophia, 3, i nærheden af Herning og har ingen kæreste. Hun fokuserer på at give sin udelte kærlighed til sine børn og skabe en tryg base for dem.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Det mener jeg om, at Amalies datter også skal hedde Hannah

LÆS OGSÅ: Lykkelige Asta og Jonass jubler: Det er et stort skridt