'Paradise Hotel'-babe i forfærdelig situation: Får hjælp i 'Mit plastikmareridt'

Den tidligere 'Paradise'-deltager fik gennem årene lavet større og større bryster, og det endte med at påføre hende meget smerte og dårlig livskvalitet. Nu beder hun om hjælp hos de erfarne plastik-eksperter.

Melissa Nielsen blev kendt, da hun var med i sjette sæson af 'Paradise Hotel', som blev vist i 2010, og efterfølgende har hun medvirket i både 'Robinson Ekspeditionen' og 'Dagens mand'.

Nu har baben haft nogle års pause fra tv-verdenen, men i aften er hun igen tilbage på skærmen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Reality-hunk slår op med kæresten

For selvom Melissa har brugt de seneste år på den lykkelig oplevelse, det er at blive og at være mor til to små børn, Mynte Sofia og Mason, så har det ikke været ren og skær lykke hos hende.

Jens Jørgen Elberg og Faye Samardi undersøger Melissa for at finde ud af, hvordan de kan rette op på den mislykkede operation. (Foto: TV 3)
Jens Jørgen Elberg og Faye Samardi undersøger Melissa for at finde ud af, hvordan de kan rette op på den mislykkede operation. (Foto: TV 3)

For efter den seneste fødsel af Mynte Sofia opstod alvorlige og smertefulde komplikationer som resultat af, at Melissa tilbage i tiden fik foretaget en række brystforstørrende operationer, hvor hun til sidst fik fyldt 650 milliliter i, hvilket er store implantater til hendes kropsstørrelse.

Stjernepar venter barn: Afslører babys køn og ankomst

Derfor beder hun om hjælp i 'Mit plastikmareridt', hvor plastikkirurgerne Faye Sarmadi og Jens Jørgen Elberg skal forsøge at hjælpe hende af med de smerter, som gør, at hun hver dag føler sig hæmmet og må indtage så store mængder af morfin, at Faye og Jens finder det dybt bekymrende.

Melissa Nielsen. (Foto: TV 3)
Melissa Nielsen. (Foto: TV 3)

- Jeg har haft det rigtig, rigtig dårligt. Jeg har ikke haft det samme overskud til min datter, som jeg har til min søn. Hun er så lille og forstår ikke, at man ikke altid kan sidde tæt på mor. Og jeg har også nogle gange skulle lægge hende fra mig, siger Melissa og bryder sammen under forundersøgelsen hos 'Mit plastikmareridt'-kirugerne.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

- Min første tanke er, at hold da op, det er grimt, siger en ærlig Jens Jørgen Elberg, da han skal se på Melissas bryster.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet i aften klokken 21.00 på TV3 eller på Viaplay.