Droppede operation i ‘Mit plastikmareridt’: Derfor dukkede jeg ikke op

Der var en ganske voldsom grund til, at Sofie ikke kom til sin operation i 'Mit plastikmareridt'.

I denne torsdag aftens program af 'Mit plastikmareridt' møder vi deltageren Sofie, der kom ind med stærke smerter i venstre bryst, som skyldtes en tidligere brystforstørrende operation. Smerterne var så slemme, at Sofie dagligt tog smertestillende medicin.

Men til den aftalte tid, hvor kirugerne i 'Mit plastikmareridt' skulle fjerne Sofies implantater, dukkede hun ikke op, og i programmet fortælles det, at ikke engang redaktionen kunne få fat i Sofie for at høre, hvorfor hun ikke kom.

ENDELIG! Realitybabe viser rocker-kæresten frem

Nu fortæller hun, hvorfor hun droppede den operation, hun ellers havde set så meget frem til.

- Jeg tog til København dagen før operationen og var sammen med en veninde, og vi går ud om aftenen og synger karaoke. Da vi så er på vej hjem, så er der så en flok af fire fyre, der vælger at overfalde os, forklarer Sofie, der i dag er 31 år, til Realityportalen.

Herunder kan du se klippet, hvor Sofie ikke dukker op til operationen

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus har sagt op: Raser over virksomhedspraktik

Derfor måtte Sofie både en tur på hospitalet og på politistationen. På hospitalet får hun at vide, at hun har fået en hjernerystelse af de mange slag og spark. Dagen efter prioriterede hun så at melde overfaldet til politiet fremfor at være på operationsstuen i 'Mit plastikmareridt'.

- Der er jeg jo ligesom i gang med at snakke med politi og sådan noget, så det er lidt svært at være begge steder. Jeg følte, at mit helbred kom frem for alt andet. Jeg havde smerter, og jeg var faktisk nervøs for at komme ind mod København igen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel deler glædelig nyhed

Klar til nye bryster

Desværre førte anmeldelsen og afhøringerne ved politiet aldrig til nogen anholdelse af de fire mænd, der overfaldt Sofie og hendes veninde. Og så betød overfaldet altså også, at Sofie aldrig fik den operation, hun virkelig havde set frem til og nu selv må punge ud for.

- Det er brandærgerligt og pisse irriterende. Det har jo bare gjort, at jeg skal blive ved med at leve med de smerter, forklarer Sofie.

Således ser Sofie ud i dag

Sofie fra Mit plastikmareridt i dag, hvor det er to år siden optagelserne til 'Mit plastikmareridt' (Foto: Privat)
Sofie fra Mit plastikmareridt i dag, hvor det er to år siden optagelserne til 'Mit plastikmareridt' (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-babe i forfærdelig situation: Får hjælp i 'Mit plastikmareridt'

Hun er dog i gang med at sparre op til at få fjernet sine implantater alligevel - og ikke mindst siden indsat nogle nye - men det er en dyr fornøjelse på de knap 32.000 kroner.

- Jeg har planlagt, at når der er råd til det, så skal implantaterne helt sikkert skiftes, fordi de gør ondt. Jeg skal have dem ud lige meget hvad, og jeg tænker, at jeg skal gå rundt uden implantater i noget tid, og så skal jeg have fundet ud af, hvad det er, der gør, at jeg har så mange smerter, forklarer Sofie.

- Derefter vil jeg gerne have større bryster igen, men jeg er blevet meget mere kritisk overfor, hvem der skal lave dem, så det går jeg stadig og overvejer, siger hun.

Herunder kan du se, da Sofie viste sine smerteplagede og fejlopererede bryster frem i 'Mit plastikmareridt'

Således så Sofies bryster ud i 'Mit plastikmareridt', hvor hun viser dem frem efter hendes fejloperation (Foto: Viaplay)
Således så Sofies bryster ud i 'Mit plastikmareridt', hvor hun viser dem frem efter hendes fejloperation (Foto: Viaplay)

CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Alternative forklaringer

I programmet bliver det sagt, at ikke engang redaktionen kunne få fat på Sofie for at høre, hvorfor hun ikke mødte op til den aftalte operation. Men Sofie fortæller, at hun altså kontaktede den kvinde, der havde fået hende med i programmet og forklarede sin udeblivelse.

- Jeg ringede til min caster et par timer efter og fortalte, at jeg ikke kom, fordi der var sket det og det, fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling

Derudover spåede programmets to kiruger lidt om, om Sofie måske ikke var helt enig i, at det var en formindskende operation, der var den rigtige for hende, da det typisk er derfor, folk udebliver fra aftalte kirurgiske operationer. Men det var bestemt ikke tilfældet ved Sofie.

- Jeg var enig med dem, og jeg kunne ikke være mere glad over, at jeg skulle have implantaterne ud. Det er jo ikke fordi, det er fedt at stå op og have det sådan. Jeg havde også sagt lige fra starten af, at jeg var med på hvad end, de ville foreslå som den bedste løsning, understreger hun.

Herunder kan du se klippet, hvor Sofie fortæller om sin chokerende fejloperation

LÆS OGSÅ: Amalie i kæmpe krise: Jeg er pisse bange

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila: Frygter downs