Seerne mødte Jonna i 'De unge mødre', hvor datteren Sasja medvirkede. (Foto: Privat)
Seerne mødte Jonna i 'De unge mødre', hvor datteren Sasja medvirkede. (Foto: Privat)

Kærligheden brast for 'De unge mødre'-mor

Moren kendt fra 'De unge mødre' er igen tilbage på singlemarkedet.

Det var en lykkelig Jonna Vistisen, der tilbage i januar afslørede over for Realityportalen, at hun igen havde fundet sammen med kæresten, Jesper, efter forholdet mellem de to fire måneder tidligere var gået i stykker, kort før de skulle giftes.

Jonna, som seerne først lærte af kende i 'De unge mødre', hvor datteren Sajsa medvirkede, måtte dog for halvanden måned sande, at det bare ikke skulle være de to alligevel. Derfor er parret nu igen gået fra hinanden. Det bekræfter Jonna over for Realityportalen.

- Det er nogle gange ikke altid skidegodt at prøve at lappe og reparere. Så nu er jeg tilbage i Næstved og har fået lejlighed fra 1. august, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde Jonnas store familie.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?

Mere afklaret

Jonna, som også tidligere har medvirket i 'Mit plastikmareridt', var tilbage i august helt knust, da hende og Jesper gik fra hinanden dengang.

– Jeg er knust. Han var og er min store kærlighed. Mine drømme brast. Vi skulle giftes, men nu er alt væk. Men hellere erkende nu, at det ikke kunne fungere, og skilles som venner, fortalte hun blandt andet dengang, hvor hun også slog fast, at hun stadig elskede Jesper.

Denne gang forholder det sig dog anderledes for Jonna, der er mere afklaret med bruddet, som skete for halvanden måned siden.

- Jeg har det godt med det. Det er den rigtige beslutning. Jeg har haft det godt med det hele vejen igennem, siger hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

- Jeg fungerer godt med at være mig. Mine børn trivedes heller ikke optimalt på Falster, og mine voksne unger og børnebørn elsker, at jeg er tilbage i Næstved, siger Jonna, der har fået sig en lækker lejlighed i byen.

Ifølge Jonna var det primært hende, der tog beslutningen om bruddet.

- Det var mest min. Men han tog det fint nok. Jeg tror, at vi begge så det komme, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Ved ikke, om hun skal beholde barnet

Endegyldigt slut

Sidst de to gik fra hinanden, fandt de ud af, at de ikke kunne undvære hinanden. Men Jonna regner bestemt ikke med, at det sker denne gang.

- Jeg tvivler på, at det sker mere - eller som i nej (vi finder ikke sammen igen, red.). Min datter trivedes ikke dernede, og min søn bor hos sin far i Næstved. Så jeg har det godt med, at det er, som det er

Det betyder dog ikke, at den helt store jagt på den nye kærlighed er sat ind.

- Nej, langt fra. Jeg er i singlegrupper, men det er for sjov og netværks skyld, griner Jonna.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud