'Mit plastikmareridt'-ekspert afslører store ændringer i ny sæson

Seerne kan glæde sig til en ny sæson af 'Mit Plastikmareridt', der er anderledes end de tidligere sæsoner.

I aften, når klokken rammer 21.00, er der premiere på den nye sæson af 'Mit Plastikmareridt' på TV3. Konceptet er det samme som altid, men Marie Louise von Sperling, den ene halvdel af lægeteamet, der står for at beslutte, hvorvidt patienter får ja eller nej til en operation, afslører over for Realityportalen, at der alligevel er ændringer i programmet.

- Det, der er lidt anderledes, det er, at vi går lidt mere ind i den enkeltes historie. Man får lidt mere baggrund for, hvad der egentligt var motivationen for, at de blev opereret i første omgang. Hvad har det påvirket ved deres liv? Dybere historier, men også mere forskelligartede historier, fortæller hun om den helt nye sæson.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili faldt om i junglen: Dét skete der på hospitalet

Det er dog ikke det eneste, som er nyt. Der venter nemlig seerne mere af en ganske særlig form for plastikkirurgi.

- Vi kommer også lidt mere rundt i specialet. Det er ikke overvejende krop, men vi har også rigtig meget ansigts-kirurgi med i de nye afsnit. Der kommer nogle flere vinkler på, hvad plastikkirurgi er, og hvilke konsekvenser det kan have i et ansigt, som jo rummer virkelig meget identitet, fortæller Marie Louise von Sperling.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING & SMUGKIG: Linse klar med helt nyt program

Slet ikke i tvivl

Marie Louise von Sperling er Speciallæge i Plastikkirurgi, og hun var slet ikke i tvivl om, at hun ville medvirke i en sæson mere, da hun blev spurgt.

- Jeg har sagt ja, fordi det er ægte. Vi behandler folk, som om de er vores egne patienter. Deltagerne har meldt sig, fordi de har noget, der går dem på. Det kræver mod at blotte sig selv, fordi man har et problem. Det har vi kæmpe respekt for. Jeg synes, at det er en fantastisk udfordring at få lov at hjælpe folk videre; om det er med en operation eller om det er med råd og vejledning, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg kan rigtig godt lide, at jeg med min faglighed kan være med til at hjælpe folk videre. Det er mig og Jens Jørgen, som har vetoret. Vi ser mange operationer i denne her sæson. Vi mener det faktisk, og vi opererer dem, vi mener skal opereres - det skal ikke være en konkurrence. Det er ægte.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Den nye sæson af 'Mit Plastikmareridt' har premiere på TV3 i aften klokken 21.00. Du kan få et lille sneak peek på første program herunder: 

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-stjerne flytter sammen med kæresten