Michelle fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark)
Michelle fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark)

Gravid ung mor ramt af blodprop

Pludselig er lykken vendt til bekymring og uvished for 'De unge mødre'-deltageren.

Tilbage i november afslørede Michelle Ellekær, som er kendt fra 'De unge mødre', at hun sammen med kæresten Casper Galtheen skulle være forældre igen. Deres tredje barn, som denne gang er en lille pige, kommer til verden til maj.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert om svær tid: Kæresten blev gravid

Michelle er netop nu i uge 30, og siden hun stoppede i programmet, har man kunnet følge hendes liv på Instagram. Men i stedet for at nyde den sidste tid som mor til to har tilværelsen nu taget en drejning. Det afslører hun i en række stories på Instagram.

- I dag skulle have stået på andet jordemoderbesøg. Det blev istedet en tur på sygehuset med en blodprop, skriver Michelle i en story og fortsætter i en anden:

LÆS OGSÅ: Sofie-Mai giver status efter breakup med Oliver

- Jeg er okay trods omstændighederne. Flere spørger til, hvordan jeg opdagede det. Jeg vågnede i nat med en voldsom smerte i lysken og kunne ikke gå. Omkring klokken 13 gik mit ben på 16 minutter fra at være helt normalt til at hæve fuldstændig op og blive misfarvet, skriver hun og fortsætter:

- Jeg skal være indlagt til i morgen og er kommet på blodfortyndende medicin, som jeg skal stikkes med hver dag resten af min graviditet. Og så skal nogle læger på Odense Universitets Hospital kigge på mine ben i morgen. Mere ved jeg ikke.

LÆS OGSÅ: Stikpille til Simon Kvamm: Upcoming eller legende?

Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Michelle. På sine stories viser den unge mor sine ben frem, hvor det ene er næsten dobbelt så stort som det andet. Man kan følge Michelle på Instagram her:

LÆS OGSÅ: Blachman afbryder interview: Har særligt råd