Stikpille til Simon Kvamm: Upcoming eller legende?

Under fredagens 'X Factor'-semifinale gav Simon Kvamm en opsang til pressen.

Temaet i semifinalen i fredags var 'Upcoming and legends', hvor hver deltager sang to numre på livescenen fra både upcoming artister og musikalske legender.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig 'X Factor'-flirt

Men trods deltagernes optræden, så gjorde dommeren Simon Kvamm sig også særligt bemærket. Han brugte nemlig anledningen, under præsentationen af 'theodor', til at give en opsang til pressens dækning af programmet.

- Pressedækningen i programmet er på et skræmmende lavt, ja, nærmest på et grinagtigt lavt niveau. Man kunne snakke om alt muligt, for eksempel sidste uges tema om ensomhed, men alligevel bliver det mest til at snak om neglelak og andre ligegyldige ting, fortalte Simon Kvamm i programmet.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Derfor var Theodor nervøs for at synge 'Buster'

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor HER&NU spørger alle deltagerne og vært Sofie Linde ind til emnet 'ensomhed' og gode råd mod det.

Efter liveshowet stillede HER&NU, trods kritikken, et musikalsk spørgsmål til Simon, hvilket fik smilet frem i ham.

LÆS OGSÅ: Tæt på målstregen: Færdig i ‘X Factor’

Du har jo været en del af 'Nephew', som i nogens øjne er et legendarisk band, men nu er du aktuel med 'Hugorm', som på sin vis er et upcoming band - hvor befinder du dig henne på aksen?

- Godt spørgsmål. Jeg kunne have taget et ’Hugorm’-nummer og et ’Nephew’-nummer i dag, men det ville have være lidt for narcissistisk, tænker jeg. Min egen position er at være én af de ældre i musikgamet. Trods det, så er vi heller ikke nogle super unge mennesker i bandet (Hugorm). Jeg føler mig ikke som en ung og upcoming type, men jeg går stadig 100 procent ind i projektet og stiller mig om bag køen sammen med de andre upcoming bands, fortæller han til HER&NU.

Finalen

I fredags afgjorde seerne, at både 'theodor' og 'Rosél' blandt andet var videre til den udsolgte 'X Factor'-finale den 31. marts 2023 i Randers, hvilket de sammen med Simon er ved at planlægge.

- Jeg har store drømmer og planer med dem. Det har vi sammen. Det er skide sjovt at rykke ind i en arena og vildt, hvordan man kan få folk med på vognen. Det er et helt nyt game i forhold til det her livestudie, slutter Simon.

'X Factor'-finalen kan ses på TV 2 og TV 2 Play den 31. marts 2023 klokken 20:00.