‘X Factor’ melder ALT udsolgt

Det tog kun lidt over tre døgn at sælge de i alt 3500 pladser ved dette års ’X Factor’-finale i Arena Randers.

Hele Danmarks underholdningsshow lever i bedste velgående. Det er femte gang, TV 2 sender programmet ud.

I gennemsnit er sæsonens programmer set af mere end en million seere, der hver uge følger de forskellige deltagere gennem auditions, Six Chair Challenge, bootcamp og liveshows med håbet om at vinde den store pladekontrakt.

LÆS OGSÅ: Færdig i 'X Factor'

Men det er ikke kun gode seertal, der viser, at programmet lever på en bølge af succes. Salget af billetter til den store ’X Factor’-finale i Arena Randers fredag den 31. marts er nemlig revet væk. Det tog kun lidt over tre døgn at sælge de mere end 3500 pladser til det store finale show, og Ticketmaster kunne melde alt udsolgt.

- Det er virkelig fedt, at så mange danskere har lyst til at se og feste med, og det bekræfter os i, at 'X Factor' i høj grad stadig er et relevant og levende program, som danskerne deler og samles om, fortæller TV 2's underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: Kristian Bech afslører nyt job: Det er et kæmpe skridt for mig

Der er da også lagt op til et brag af et show.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at skabe en flot og festlig finale - både for de mange, der har købt billet til Arena Randers, men selvfølgelig også for vores mange seere rundt omkring i stuerne, siger Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: CHOK: Det fejler Fie Laursen

De kommende fem fredage sendes 'X Factor' live fra studierne i Brøndby, inden vinderen kåres i en udsolgt Arena Randers den 31. marts.