X Factor Semifinale afgørelsen
X Factor Semifinale afgørelsen

Tæt på målstregen: Færdig i ‘X Factor’

Drømmen om at kvalificere sig videre til den helt store finale i ‘X Factor’ sluttede bragt for én af deltagerne i aftenens hårrejsende semifinale, hvilket seerne afgjorde alene denne gang.

Aftenens semifinale var linet op med et tætpakket musikprogram, hvor deltagerne hver især optrådte to gange på livescenen under temaet ‘Upcoming & Legender’. Her sang de både numre fra upcoming artister samt musikalske legender med fokus på at imponere seerne, da magten i aften alene er ud fra seernes stemmer.

LÆS OGSÅ: Forelskede Karina von d'Ahé viser kæresten frem

Artiklen fortsætter efter videoen med 'X Factor'-dommer Sofie Linde.

Seerne fik også et gensyn med en gammel kending af showet. Det var nemlig sidste års vinder, Mads Moldt, der går under kunstnernavnet ‘Meum Zel’. Han optrådte med et splinternyt nummer fra EP’en ‘Beauty Full’. Meum Zel gav blandt andet et råd til de andre deltagere.

- Man skal huske, at det et show. Man skal nyde det. Lige om lidt er det væk. Husk, at privatlivet er mange penge værd, fortalte Meum Zel til de tilbageværende deltagere.

Ude af 'X Factor'

Publikum var på kanten af sæderne under afgørelsens time, da det blev afsløret, hvem seerne mente fortjente de tre pladser videre til finalen.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-par efter nederlag: Rejser sig igen

'X Factor'-eventyret sluttede for deltageren Nambahlou, der dermed ikke er videre til finalen til trods for det ikke var hendes første gang i farezonen.

- Du har været et lys i mørket. Det har været en fantastisk gave at have dig. Jeg er stolt af dig, hvor er du sej, sagde en bevæget Kwamie Liv.

LÆS OGSÅ: Sådan blev Patrick den nye meddommer i 'Sommerdrømme'

Dog havde Nambahlou muligheden for at synge hendes egenproduceret nummer som farvelsang. Nummeret ‘Kan du se mig’ vil efterfølgende være tilgængelig på diverse musiktjenester nu. Dette er også et nyt tiltag som TV 2s underholdningsredaktør Dorte Borregaard sætter ord på.

- Da det altid ugen op til finalen er en meget travl periode for vores livedeltagere, sørger vi for at indspille finale-singlerne med alle fire semifinale-deltagere. Derfor synes vi kun, det er passende at lade aftenens udstemte få lov til at synge sin single på X Factor live-scenen og efterfølgende udgive den på søndag, så den kan få et liv og ikke bare går tabt, fortæller TV 2’s underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: De sidste deltagere i ‘FBOY Island’

Den udsolgte ‘X Factor’-finale i Randers løber af stablen den 31. marts 2023. Finalen kan ses på næste fredag på TV 2 kl. 20.00, hvor den endelige vinder kåres.