Clara og Samuel: Ikke kærester

Nu slår Samuel fast, at de ikke er kærester.

I denne uge kom det frem, at der har været flere sommerfugle i maven hos to af deltagerne, end der har været i de andres. Der er nemlig opstået romantiske følelser mellem Samuel og Clara, og det kunne de ikke skjule, da Clara sidste fredag røg ud af 'X Factor'.

Tårerne og følelserne fik frit løb. Efterfølgende har de indrømmet romancen, men overfor Realityportalen understreger Samuel, at det endnu ikke er seriøst mellem dem.

LÆS OGSÅ: Familien klagede over medie efter Hugo Helmigs død

- Clara og jeg er blevet rigtig glade for hinanden under 'X Factor'-forløbet. Vi er ikke kærester, men vi har noget kørende og tager lidt tingene, som de kommer, da det hele er meget nyt, lyder det fåmælt fra Samuel.

LÆS OGSÅ: Tilde fra 'Ups, vi er voksne' på særligt 'X Factor'-besøg

Clara: Samuels fokus er på 'X Factor'

Tidligere på ugen fortalte Clara, at de først finder ud af forholdet, når programmet er slut.

- Samuel og jeg er blevet mere end venner i takt med, at vi de sidste par måneder har brugt så meget tid sammen. Lige nu er Sigalaz stadig en del af programmet, så derfor ligger Samuels fokus der, og så ser vi, hvad der sker, når vi begge to er tilbage i hverdagen i Jylland, lød det fra Clara.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører nyt om sønnen

Der er semifinale i 'X Factor' i aften, og hvis Samuels gruppe går videre til finalen, må Clara altså vente endnu en uge, før Samuel kommer tilbage til den jyske muld.