‘Sommerdrømme’-par efter nederlag: Rejser sig igen

Makkerparret Rasmus og Katrine sætter ord på deres vanskelig byggeprojekt med badeværelset, og hvordan de overkom den.

Deltagerne hoppede i arbejdstøjet igen i aftenens afsnit af 'Sommerdrømme' på TV 2, hvor badeværelserne blev sat i stand og indrettet.

LÆS OGSÅ: Clara taler ud om forholdet til Samuel

Dog var byggeprocessen for makkerparret Rasmus og Katrine ikke med meget stor held. Deres badeværelse var nemlig ikke færdig til tiden.

- Det var så svært for os begge med det badeværelse. Vi kunne simpelthen ikke finde ud af det. Det var ren afmagt. Vi havde prøvet alt, hvad vi kunne, fortæller Rasmus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss afslører fantastisk nyt

Sådan overkom de det

Ovenpå den genstridige byggeproces med badeværelset, så forsøgte makkerparret dog at børste den frustrerende oplevelse af sig igen.

- Lige så snart vi fik afleveret badeværelset, så 'rejste' vi os igen. Vi lukkede bare døren derind og åbnede den ikke igen. Vi grinte og fik det bedste ud af situationen. Vi fik gjort de ting færdige, som vi kunne finde ud af, fortæller Rasmus.

LÆS OGSÅ: Bubber scorer job som nattevagt

Undervejs i afsnittet blev de to deltagere mere eller mindre vinklet som dem, der ikke var rundhåndet med at tage pauser fra byggearbejdet. Dette var dog langt fra sandheden.

- Vi havde nogle gange 35 timer i streg, hvor vi ikke sov. Vi var altid dem, der var vågne, forklarer han.

Efter optagelserne brugte Rasmus og Katrine heller ikke deres eget toilet modsat de andre par, der klarede sig godt med deres badeværelsesprojekt. Makkerparret blev fortsat ved med at bruge toiletterne i skurvognen, som var til rådighed under optagelserne.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch afslører stor drøm

Boligprogrammet 'Sommerdrømme' kan ses om onsdagen kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.