Code: WIREX8 - 5453848, Hollywood, USA, 13.07.2005: Actor Matthew Perry. 2005 ESPY Awards - After Party. The Highlands.All Over Press/ WireImage/ Kevin Mazur
Code: WIREX8 - 5453848, Hollywood, USA, 13.07.2005: Actor Matthew Perry. 2005 ESPY Awards - After Party. The Highlands.All Over Press/ WireImage/ Kevin Mazur

Derfor døde Matthew Perry

Nu er 'Venner'-skuespillerens dødsårsag offentliggjort.

Det sendte chokbølger igennem hele verden, da nyheden om Matthew Perrys, der er bedst kendt som Chandler Bing fra hitserien 'Venner, pludselige død den 28. oktober i år.

LÆS OGSÅ: Husker du Tonje Kjærgaard? Her er hun i dag

Skuespilleren var blevet fundet død i sit spabad, men det er først nu, det står klart, hvad der var årsagen til det pludselige dødsfald. Nu er nemlig blevet offentliggjort, og her fremgår det, at der hverken er fundet alkohol, metamfetamin, kokain, heroin, PCP eller fentanyl i skuespillerens krop.

LÆS OGSÅ: ÅRH: Sådan mindes 'Vennerne' Matthew Perry

Matthew Perry døde af "de akutte virkninger af ketamin", som er et lægemiddel, der bruges til at behandle depression og også bruges som et rekreativt stof, det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: DR-kendis omkommet i bådulykken i Portugal

Ifølge mediet har Los Angeles County Medical Examiner's Office netop udgivet den toksikologiske rapport , der konkluderer, at Perry havde taget ketamin-infusionsterapi for depression og angst halvanden uge før sin død. Men mystikken hersker stadig.

I rapporten står der nemlig, at ketaminen i hans system på tidspunktet for hans død ikke kunne være fra den infusionsbehandling, da ketamins halveringstid er 3 til 4 timer eller mindre. Ifølge lægen, der står bag rapporten, forårsagede ketaminen i Perrys system både kardiovaskulær overstimulering og respirationsdepression.

LÆS OGSÅ: Johnny Hansen plaget af smerter: Nu får han sin operation

Ifølge rapporten havde Perry gennemgået ketamininfusionsbehandling hver anden dag i nogen tid, men 6 måneder før han gik bort, besluttede en ny læge, at Perry havde det godt nok til, at han ikke havde brug for behandlingen så ofte. Derfor undrer det lægerne, at det var det, han døde af.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører fremtidsplaner med kæresten

Selvom rygning ikke var opført som en medvirkende årsag til Perrys død, bemærker rapporten, at han røg to pakker cigaretter om dagen, havde KOL og diabetes. De medvirkende faktorer i Perrys død var desuden drukning, koronararteriesygdom og buprenorphinvirkninger.