Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer,
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer,

ÅRH: Sådan mindes 'Vennerne' Matthew Perry

Du kan læse de rørende udtalelser fra 'Venner'-stjernerne herunder.

'Venner'-stjernerne har tidligere delt en fælles udtalelse til People, efter Matthew Perrys bortgang i slutningen af oktober.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Her gav skuespillerne, der har spillet sammen med Matthew Perry i hitserien 'Venner', udtryk for, at de var dybt knuste over dødsfaldet, og at de ville sætte flere ord på tabet, når de var klar.

LÆS OGSÅ: Nicolaj Kopernikus og Ulrich Thomsen sammen i ny DR dramadokumentar

Nu har flere af 'Venner'-skuespillerne delt rørende opslag på deres respektive Instagram-profiler, hvor de mindes deres afdøde ven, der kun blev 54 år gammel.

Du kan læse dem herunder:

Matt LeBlanc: Jeg vil aldrig glemme dig

Matt LeBlanc, der spillede Joey Tribbiani i 'Venner'-serien, beskriver på sin Instagram, at det er med et tungt hjerte, at han siger farvel til sin afdøde ven.

LÆS OGSÅ: 'Bagedysten' vender tilbage: Skal du med?

- De øjeblikke, vi havde sammen, er ærlig talt blandt mine foretrukne minder fra mit liv. Det var en ære at dele scenen sammen med dig og kalde dig min ven. Jeg vil altid smile, når jeg tænker på dig, og jeg vil aldrig glemme dig. Aldrig, skriver Matt LeBlanc i sit opslag.

Du kan se opslaget herunder:

Jennifer Aniston: En del af vores DNA

Jennifer Aniston, der spillede rollen som Rachel Green i serien, lægger ikke skjul på, at hun er dybt berørt over tabet af sin kollega og ven på sin Instagram.

- At skulle sige farvel til vores Matty har været en vanvittig bølge af følelser, som jeg aldrig har oplevet før, skriver skuespilleren, der giver udtryk for, at hun midt i sorgen også føler taknemmelighed over at have elsket nogen så dybt.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Jørgen Skouboes store kærlighed

- Han var en del af vores dna. Vi var altid os seks. Vi var en tilvalgt familie, der ændrede, hvem vi var, og hvad vores vej skulle være.

Du kan se Jennifer Anistons fulde tekst herunder:

Courteney Cox: Jeg savner dig hver dag

Courteney Cox, der spillede rollen som Monica Geller i 'Venner'-hittet, skriver i sit Instagram-opslag, at hun er dybt taknemmelig for alle de øjeblikke, som hun havde sammen med Matthew Perry, og at hun savner ham hver dag.

LÆS OGSÅ: Mette Helena skadet: Min ryg sagde knæk

- Når man arbejder så tæt sammen med nogen, som jeg gjorde med Matthew, er der tusindvis af øjeblikke, jeg gerne vil dele. For nu vælger jeg at dele et af mine favoritter, skriver hun og beskriver en særlig scene, som hun skulle optage med Matthew Perry:

LÆS OGSÅ: Midt i krisen: Frederik og Mary står sammen

- Chandler og Monica (deres karakterer i 'Venner'-serien Red.) havde en kort affære i London, men på grund af publikums reaktion blev det begyndelsen på deres kærlighedshistorie. Før vi begyndte at filme denne scene, hviskede han en sjov replik, jeg skulle sige. Det var noget, han ofte gjorde. Han var sjov, og han var venlig.

Du kan se det fulde opslag herunder:

David Schwimmer: Tak for ti fantastiske år

David Schwimmer, der spillede rollen som Ross Geller i 'Venner', giver en særlig hyldest til sin afdøde vens sans for komik på sin Instagram.

- Tak for ti fantastiske år med latter og kreativitet. Jeg vil aldrig glemme din fejlfrie timing og levering af komik, skriver han og fortsætter:

- Du havde et stort hjerte, som du var generøs med og delte med os andre, så vi seks fremmede mennesker kunne skabe en familie.

Du kan se opslaget herunder: