Christiane i vild ulykke: Troede, hun havde brækket ryggen

Christiane var sengeliggende i fem måneder efter en ulykke, der skete, da hun var yngre.

'The Journey' står som bekendt på en masse udfordringer, og havde du spurgt en yngre Christiane Schaumburg-Müller Åxman, så havde hun ikke kunnet få nok af højder og vilde ting.

LÆS OGSÅ: Sebastian Klein blev indlagt på psykiatrisk: Jeg sagde, hun måtte finde en ny mand

- Da jeg var yngre kunne jeg virkelig godt lide fare, fart og vilde ting som at springe ud fra høje klipper i vand og køre gokart, fortæller hun i et klip fra dagens afsnit. Se det øverst i artiklen.

Den store eventyrlyst blev dog bogstaveligt talt pludselig bremset, da Christiane var involveret i en alvorlig cykelulykke i Frankrig.

- Jeg kommer kørende ned ad et bjerg i meget høj fart og får klodsbremset foran et hul, for ikke at køre ned i hullet. Jeg flyver ud over cyklen, smadrer cykelhjelmen, får hukommelsestab. De tror, jeg har brækket ryggen. Brækker mit krageben, får en alvorlig hjernerystelse og piskesmæld. Jeg ligger så i sengen i fem måneder, forklarer hun.

Ulykken blev til et traume, der satte sig fast i Christianes krop i lang tid efter.

- Efter den ulykke kunne jeg slet ikke noget med fare. Jeg kunne ikke engang køre over Storebælt, jeg havde så meget højdeskræk på vej over. Der sad så meget frygt i min krop, så snart jeg udsatte mig selv for bare en smule fart og fare.

LÆS OGSÅ: Kæmper for plads i 'Robinson': Har skrevet til Kjeldbjerg

For tre år siden mødte hun sin nu mand, Daniel Åxman, og lige så stille kom der gang i viljen til at opleve vilde ting igen.

- Han har boet 17 år i Schweiz og er en total outdoor hulemand. Vi tog på ski sammen, og jeg var pissebange. Jeg kan godt stå på ski, men havde ikke gjort det siden før ulykken. Da overvandt jeg den frygt, og langsomt er vi begyndt at lave flere og flere ting, og jeg er virkelig kommet så langt. Igen elsker jeg alle de hurtige rutschebaner og elsker forlystelsesparker, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Nu er der titel på: Lenny viser kæresten frem

De nyeste afsnit af 'The Journey' kan ses hver mandag på Viaplay.