Christiane afslører: Sådan mødte jeg Daniel

Det var med nerverne uden på tøjet på parrets første date.

For år tilbage sad Christiane Schaumburg-Müller Åxman sammen med en flok veninder, da snakken falder på mænd - og nærmere bestemt: drømmemænd.

Det fortæller den tidligere tv-vært i sin podcast 'Hverdag - med Christiane', hvor hun løfter sløret for, hvordan hende og hendes mand, Daniel Åxman, mødte hinanden.

LÆS OGSÅ: Inviterer til kæmpe fest: Sådan skal prins Christian fejres

- Det var på det tidspunkt et halvt år siden, at jeg var blevet skilt, og jeg ledte faktisk overhovedet ikke efter nogen, vi havde bare sådan en pigesnak.

Et par dage senere fik hun et opkald fra en veninde, der proklamerede, at hun havde fundet den perfekte mand for Christiane - og det var ikke just på klassisk vis.

Det var nemlig en nabosnak over hækken, der resulterede i, at Christiane nu havde sin veninde i røret.

Trods lidt skepsis indvilligede den tidligere tv-vært dog i, at veninden måtte give Christianes nummer videre til naboen, som kan etablere kontakt med den påståede drømmemand.

Fik kolde fødder

- Vi vidste intet om ham her manden. Man kunne ikke Google ham, det var jo sindssygt, han kunne være seriemorder. Vi kendte ikke nogen, der kendte ham. Han havde boet i udlandet i 17 år, forklarer Christiane.

Alligevel blev det til en del sms'er frem og tilbage. Men da tiden var inde til, at de to skulle mødes i virkeligheden, fik hun kolde fødder. Hun var ikke klar.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i bedring: Jeg ligger ikke bare på sofaen

Derefter brugte Christiane - ifølge eget udsagn - månedsvis på at holde denne mystiske mand hen.

- Til sidst lavede han faktisk houdinien, hvor han bare stoppede med at skrive, og så faldt jeg totalt for det og blev vildt sådan: "Nå, han skriver ikke, nu må jeg hellere skrive til ham!"

Derfor tog Christiane sagen i egen hånd og forslog en konkret dag, de to kunne mødes til en gåtur i Bernstoffsparken i Gentofte.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Silas: Tilbage i 'Vild med dans'?

- Og så mødte jeg ham, og han så pissegodt ud. Jeg syntes, han var toplækker. Og så var han bare verdens mest fantastiske person. Det mest rummelige og kærlige, bare et fantastisk menneske. Snakken gik bare.

Det var tilsyneladende drømmemanden, veninden havde fundet til Christiane - i hvert fald stadfæstede parret deres kærlighed 2. marts 2023, hvor de gav hinanden deres 'ja' på Gentofte Rådhus.