'Årgang 0'-Stephanie viser nye tatoveringer frem: Til minde om svigermor

Stephanie Siguenza har fået lavet to tatoveringer til minde om sin afdøde svigermor.

Tilbage i december fik Stephanie Siguenzas svigermor på tragisk vis hjertestop til TV 2-showet 'De største øjeblikke', og dagen før juleaften meddelte Stephanie, at hun var afgået ved døden.

LÆS OGSÅ: Linse skal betale stort beløb efter hemmelig retssag

Det store tab af Annisette har efterfølgende haft stor betydning for Stephanie og resten af familien, og Stephanie har blandt andet valgt at droppe ud af sit studie for at læse til sygeplejerske som sin svigermor.

I mandags fik Stephanie så et minde om sin svigermor for livet. Hun har nemlig fået lavet en tatovering dedikeret til hende, og den forestiller en tulipan og teksten "Alt vi har er nu". Du kan se billeder af dem nederst i artiklen.

- Jeg valgte tulipanerne, fordi det er Annisettes yndlings blomst. Og teksten synes jeg bare var så sigende, fortæller Stephanie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører tv-planer

Stephanie uddyber, at hun havde et meget tæt forhold til sin svigermor.

- Annisette har betydet rigtig meget for mig. Hun har hjulpet mig rigtig meget igennem nogle svære tider og har været en, jeg har set meget op til i forhold til hendes måde at være på. Nu hvor hun ikke er her mere, har jeg kunne mærke, at jeg virkelig har manglet et eller andet fra og om hende, som minder mig om, at bare fordi hun ikke er her mere, betyder det ikke, at jeg ikke stadig kan gøre de ting, som hun lærte mig, forklarer 'Årgang 0'-stjernen og fortsætter:

- Derfor sidder tulipanen også der, hvor den sidder, fordi hver gang, jeg kigger mig i spejlet, så kan jeg se den som en daglig påmindelse om, at jeg godt kan fortsætte og gøre de ting, hun lærte mig.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne har født: Mor til fire

Stephanies mand og Annisettes søn, Jeff, synes, tatoveringen er flot, men Stephanie tror ikke, at der er andre i familien, der skal have en lignende tatovering til minde.

- Det tror jeg ikke. De er ikke til det, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: 'Bachelor' var bedre end 'Bachelorette'