Foto: Henrik R. Petersen
Foto: Henrik R. Petersen

'Årgang 0'-Stephanie: Min svigermor fik hjertestop til TV 2 show

Det var Stephanie Siguenzas svigermor, der i går faldt om nær den røde løber til TV 2s 'De største øjeblikke'.

En festlig aften i Københavns opera i går blev forvandlet til et mareridt for Stephanie Siguenza fra 'Årgang 0'. Hun ankom til TV 2-showet 'De største øjeblikke' sammen med sin mand Jeffs bror, en veninde og sine svigerforældre.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen indrømmer: Jeg tager stoffer

Allerede ved den røde løber fik hendes svigermor det dårligt og måtte have en stol at sidde på. Pludselig faldt hun dog ned fra stolen og havde fået hjertestop. Flere medier fortalte i aftes om episoden, men nu fortæller Stephanie selv, at den hidtil unavngivne kvinde altså var hendes svigermor.

Det fortæller Stephanie selv i en video på Instagram, som Realityportalen / HER&NU har fået lov til at citere fra og indlejre nederst i artiklen.

- Hun blev plduselig meget dårlig og faldt om, og så strømmede det bare til med helt igennem fantastiske mennesker, som satte hele deres aften og oplevelse i operaen på stand by for at hjælpe hende. De var helt fantastiske, og de gjorde alt, hvad de kunne, og de blev ved, og de blev ved, lige indtil ambulancen kom frem, og der fortsatte de også, fortæller Stephanie i en video på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: TV 2 med udmelding efter hjertestop til 'De største øjeblikke'

- Der gik en time, fra hun faldt om, til der var vejrtrækning og hjertebanken igen. Hun er stabil. De lagde hende i koma og i en respirator for at holde styr på hende og hjælpe hende bedst muligt. Så nu venter vi bare på, at hun vågner, at de vækker hende.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne afslører stor nyhed

 Det kunne have gået galt

Stephanie fortæller, at de har valgt at fortælle det via hendes platform for at nå ud til flest muligt. De vil gerne have ro, men de vil meget gerne takke alle de mennesker, der hjalp i går og i kontakt med dem, der arbejdede med at hjælpe svigermoren.

- Jeg tror mest af alt, jeg laver den her video for at sige tak til alle de folk, der hjalp. De reddede hende. Hvis folk ikke havde været så hurtige - både personalet inde i operaen og helt almid elige mennesker, hvis folk ikek havde været så hurtige, så kunne det have gået galt. Men fordi I kæmpede, og fordi I blev ved, så har det reddet hende. Så det vil vi gerne sige tak for, lyder det fra Stephanie.

LÆS OGSÅ: TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage

Det var TV 2-vært Sara Lygums kæreste, Jonas Kromann-Larsen, der er paramediciner, som udøvede hjertemassage på Stephanies svigermor.

Stephanie og Jeff skulle have været på kærestetur til London i morgen, men de har naturligvis aflyst turen, og de ønsker intet andet end at Jeffs mor kommer sig.

Se hele Stephanies video herunder. Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller hun, at hun ikke kommer til at sige mere, før svigermoren vågner og selv beslutter, om der skal siges mere.