Linse skal betale stort beløb efter hemmelig retssag

Linse Kessler har indgået forlig i en hidtil ukendt straffesag.

Ifølge retslisterne skulle realitydronningen Linse Kessler have været for retten på fredag i næste uge, hvor hun var tiltalt i en privat straffesag.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører tv-planer

Men sådan skulle det ikke gå, for sagen blev i al hemmelighed afgjort ved byretten i København i mandags. Det afslører en kopi af retsbogen, som SE&HØR har fået aktindsigt i.

Ifølge mediet har realityikonet indgået forlig, hvilket betyder, at hun skal betale 70.000 kroner til ham, der har sagsøgt hende, inden to uger, og derfor skal Linse ikke en tur forbi retten i næste uge alligevel.

- Lenina Coleman (Linses rigtige navn, red.) betaler til Morten Nielsen (der har sagsøgt hende, red.) 70.000 kr. inden 14 dage til fuld og endelig afgørelse af ethvert mellemværende mellem parterne, står der i retsbogen, der fortsætter:

- Parterne er enige om, at hver part bærer egne omkostninger i forbindelse med retssagen og retsmæglingen, og at parternes forlig indføres i retsbogen.

LÆS OGSÅ: Det er slut for Mai Manniche

Realityportalen/HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Linse, men hun er endnu ikke vendt tilbage. Det vides derfor ikke, hvad sagen handler om, og hvorfor Linse skal betale det store beløb.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne har født: Mor til fire