Sarah Grünewald afslører tv-planer

Der er mere tv på vej for den erfarne 'Vild med dans'-vært.

Sarah Grünewald er efterhånden fast inventar på 'Vild med dans', hvor hun har været vært siden 2013. Men nu afslører hun, at det kommende år byder på flere tv-projekter, så noget tyder på, at vi også får hende at se i andre sammenhænge.

LÆS OGSÅ: Det er slut for Mai Manniche

- Jeg laver en masse forberedelse til tv-projekter, jeg skal i gang med, som jeg ikke kan sige noget om. Jeg går i gang fra april og er booket indtil næste år, fortalte Sarah, da HER&NU mødte hende på den røde løber til premieren på filmen 'Bytte bytte baby'.

Sarah kan dog løfte sløret en smule for, hvad der er på vej - eller i hvert fald, hvor det ikke foregår.

- Jeg kommer ikke til at være så meget i Danmark, kan jeg afsløre, afslutter værten og indikerer altså, at hun bevæger sig ud af 'Vild med dans'-studiet i København.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerner afslører nyt projekt

Da den seneste sæson af 'Vild med dans' blev rundet af i november, gav Sarah dog udtryk for, at hun er klar på at være vært endnu engang.

- Umiddelbart ja, men vi må se. For mig er det jo ikke et fast job, selvom jeg har lavet det i ti år. Det er stadig freelancearbejde. Jeg ved ikke, hvor jeg er henne næste efterår. Jeg ved ikke, hvad der byder sig, forklarede Sarah.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: 'Bachelor' var bedre end 'Bachelorette'

Om noget nyt har budt sig og hvad der helt præcist er i vente for Sarah, må tiden vise.