Efter ‘Vild med dans’: Det skal Sarah Grünewald nu

'Vild med dans' er slut, men hvad skal Sarah Grünewald så lave?

Tv-vært Sarah Grünewald har været på 'Vild med dans' de seneste ti år. I fredags sluttede endnu en sæson, og det betyder også en ny arbejdsgang for det faste hold bag, der gennem ti uger har optaget programmet fredag efter fredag.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-vært og konen planlagde abort

Sarah Grünewald har dog en sikker plan for, hvad hun skal efter optagelserne, det fortalt hun til HER&NU efter finaleshowet.

- Nu skal jeg holde ferie. Jeg skal i hvert fald holde lidt fri, og så skal jeg koncentrere mig om 'REDO COPENHAGEN' - mit sportstøjsmærke, som jeg er så stolt af, og som galoperer derudaf. Og jeg har slet ikke været der nok, så jeg skal på pinden og arbejde med det nu, forklarer Sarah.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager sygemeldt med stress

Selvom Sarah skal arbejde, så har hun også en ferie at se frem til.

- Jeg tager på ferie med min søn til Thailand 14 dage og holder nytår.

LÆS OGSÅ: Voldsomt brud: Han slog mig

Ønsker at fortsætte

Sarah har været glad for årets sæson.

- Det har været en meget kærlig og ærlig sæson. Vi har ikke haft nogen, der har haft brug for at have albuerne fremme, fortæller Sarah og afslører, at hun er klar på at gøre det igen.

LÆS OGSÅ: Afkræftet efter 'Robinson': Så meget tabte Sine sig på øen

Kunne du tænke dig at være vært igen næste år?

- Ja. Umiddelbart ja, men vi må se. For mig er det jo ikke et fast job, selvom jeg har lavet det i ti år. Det er stadig freelancearbejde. Jeg ved ikke, hvor jeg er henne næste efterår. Jeg ved ikke, hvad der byder sig, forklarer Sarah.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother afslører nyt job