Efter tragisk dødsfald: 'Årgang 0'-Stephanie afslører stor beslutning

Efter svigermorens død har Stephanie fundet ud af, hvad hun virkelig brænder for.

Den 14. december blev der vendt op og ned på livet for 'Årgang 0'-Stephanie og hele hendes familie, da Stephanies svigermor, Annisette, faldt om med hjertestop ved den røde løber til TV 2-showet ‘De største øjeblikke’. Ugen efter afgik hun ved døden.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager i stor sorg: Sønnen er død

Da Stephanie fortalte om det tragiske dødsfald, lagde hun ikke skjul på Annisettes betydning for familien og for hende selv. Derfor ændrede tabet også hendes liv. Nu fortæller Stephanie, at det har ført til, at hun har taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne afslører stor nyhed

- Jeg har den sidste måned gået med en lille ting. Det kommer nok ikke som en overraskelse, når jeg siger, at Annisettes død har vendt op og ned på hele familiens liv. Så meget som hele vores verden er faldet fra hinanden, så er der nogle ting hos mig, som er faldet på plads. Jeg er derfor droppet ud af lærerstudiet, hvilket har givet mig en del ro, skriver Stephanie i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage

- Det var et studie, jeg var glad for, men som ikke længere giver mening for mig, eller som føltes rigtigt

Annisette var sygeplejerske med stort S, ligeledes er min egen mor. Derfor kan jeg mærke en interesse og en tiltrækning til at skulle følge i deres fodspor. Jeg har derfor besluttet at søge ind på sygeplejestudiet. Det er en beslutning, som gør mig glad, det gør mig spændt og ikke mindst motiveret.

Læs hele opslaget herunder: