Efter angstanfald: Sådan går det Stephanie fra 'Årgang 0'

Efter et angstanfald fortæller Stephanie Siguenza nu, hvordan hun har det.

22-årige Stephanie Siguenza, som er kendt fra dokumentarserien ‘Årgang 0’, har gennem de seneste fire år levet en stabil tilværelse med fast kæreste og fast adresse.

LÆS OGSÅ: Årgang 0-stjerne indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år

Men for nogle uger siden kunne hun fortælle på Instagram, at hun stadig lider af eftervirkningen af en kaostisk barndom med utallige flytninger og en voldsom skilsmisse.

– Jeg har kæmpet lidt med nogle personlige ting, der har gjort, at jeg har haft brug for ro, indledte Stephanie Siguenza en story på Instagram og fortsatte:

– De ting har resulteret i lidt angst. Og et enkelt anfald, fortalte hun ærligt.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager sygemeldt med stress

Heldigvis er Stephanie i bedring. Det fortæller hun til Realityportalen.

- Det går okay, men jeg er stadig ved at lære at kontrollere det. Jeg har ikke lyst til, at det ender ud fuld angst. Det er normalt, at kroppen reagerer, og det er okay. Så det lader jeg den gøre. Så skal jeg bare lære at styre det, indtil det falder lidt ned.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

Gode råd

Med sine næste 55.000 følgere på Instagram er Stephanie også en rollemodel for mange. Derfor har hun også et par råd til de unge, der også har oplevede et angstanfald.

- Find ud af, hvad der fungerer for dig. For mig fungerer det, hvis jeg går udenfor og trækker vejret. Og så ringer jeg til min mor eller svigermor. Så har jeg nogle at snakke med og kan få tankerne lidt væk i stedet for. Det hjælper også, at de kan hjælpe med at kontrollere min vejrtrækning, som godt kan løbe lidt løbsk, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-darling udgiver ikonisk julehit

Stephanie er gift med Jeff. De to har været sammen i fem år og gift i snart et år. Men selvom det for mange er en stor ting at fejre papirbryllup, så har parret ikke de store planer.

- Vi er ikke sådan nogle, der fejrer tingene. Vi glemmer ofte dagen, men nu må vi se, hvad der sker, smiler hun.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører: Derfor bliver vi i Danmark