'Årgang 0'-Stephanie: Jeg prøvede i lang tid at acceptere mig selv

Stephanie har kæmpet med sit selvværd de seneste år.

Stephanie Siguenza kendt fra tv-serien 'Årgang 0' har i mange år kæmpet med overvægt, og de seneste år er det kun blevet sværere.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg over de seneste år har taget et par kilo på. Det er jeg klar over. Jeg har i samme periode haft det skidt med mig selv. Jeg har kæmpet rigtig meget med mit selvværd, fortæller Stephanie i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører stor nyhed

Den dårlige selvværd er kun blevet forværret af offentlig bevågenhed.

- Adskillige mennesker har fortalt mig, at jeg var klam og tyk. Det gør det jo ikke bedre. Jeg prøvede i lang tid at acceptere mig selv, men uden held, forklarer Stephanie.

LÆS OGSÅ: Bolette svarer på graviditetsrygter

Stephanie har længe ønsket sig at gøre noget ved vægten.

- Men jeg har givet op, da jeg blev ked af, der ikke skete noget - hverken med mit selvværd eller vægten. Jeg fandt det pinligt, hvis jeg skulle ned i et træningscenter, fortæller Stephanie og tilføjer:

- I mit hoved var alle i træningscenteret kun kommet for at kigge på mig. Jeg følte en kæmpe skam ved at være min størrelse.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Tre kendte med i 'Robinson'

Men nu har Stephanie fundet et fitnesscenter, hvor hun føler sig velkommen.

- Nu er jeg endelig kommet ned og træne, og jeg elsker det, fortæller Stephanie, der stadig ikke har det nemt med at komme afsted, men hun gør det.

- Der var ikke nogen, der stirrede på mig. Folk var ligeglade med, hvordan jeg så ud, og jeg følte mig så tryg og tilpas.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par består den famøse test