Tillykke: Tobias og Patricia afslører stort skridt i parforholdet

Det nye år står så sandelig i kærlighedens tegn for kæresteparret Tobias Hamann og Patricia Thyberg.

Siden kæresteparret Tobias Hamann og Patricia Thyberg fandt melodien sammen tilbage i februar 2022, har deres parforhold vokset sig større og stærkere i kærlighedens tegn.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte strømmer til premiere på 'Nattevagten 2'

Dette var ihvertfald tydeligt, da HER&NU mødte parret til premieren på 'Nattevagten 2' i Imperial i København, hvormed turtelduerne generøst delte deres fremtidsplaner og kommende projekter for det nye år, der lover to store skridt videre i deres forhold.

LÆS OGSÅ: Jackie forklarer: Derfor er jeg flyttet

- Vi har et husprojekt at se frem til forhåbentligt. Vi ved ikke selv mere om det endnu. Vi er i gang med at sælge. Tobias har fået solgt sin lejlighed, og jeg er ved at få solgt min, fortæller Patricia, mens Tobias storsmilende supplerer:

- Vi havde lavet en betinget aftale på et hus i Rungsted, men i og med, at vi ikke fik solgt Patricias lejlighed, fik vi ikke stedet. Men vi blev også enige om, at Rungsted måske også var for langt væk. Så måske prøver vi at finde noget på Islands Brygge, hvor vi også bor nu, men vi er også på udkig i Gentofte og Hellerup.

LÆS OGSÅ: Josephine Park skal skilles

Skal arbejde sammen til januar

Ikke nok med, at de er på udkig efter et hus at slå sig ned i, så har de også et andet spændende projekt på tegnebrættet for det kommende år, hvor de skal arbejde sammen.

LÆS OGSÅ: Elviras eks hyrer Robert Hansens advokat

Dette projekt indebærer, at de forener deres kræfter og dykker dybere ned i deres forhold, men samtidig lader sig inspirere af andres.

- Vi har også startet en podcast sammen, der udkommer til januar. Den handler om kærlighed. Vi inviterer andre kendispar med ind og interviewer dem, og hvor vi hører, hvordan de synes, at man er gode kærester. Det er ikke fordi, at vi har den endelige opskrift på kærlighed – eller, det synes vi selv, at vi har – men vi er nysgerrige på, hvordan de andre har det, fortæller Tobias Hamann til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører glædelig nyt efter hård tid

Videre afslører parret, at deres podcast kommer til at hedde 'Opskriften på kærlighed', der i det nye år får premiere på podcast-tjenesten 'Podimo'.

LÆS OGSÅ: Højgravide Christiane: Hård slutspurt

Man kan se videointerviewet med Tobias Hamann og Patricia Thyberg øverst i artiklen...