'Bagedyst'-vinder kærester med sin roomie: Det lå ikke i kortene

Det var praktiske årsager, som gjorde, at Tobias Hamann-Pedersen kom i kontakt med sin nuværende kæreste Patricia. Han manglede tag over hovedet i København, og hun manglede en roomie.

I februar delte han et billede af 23-årige Patricia Thyberg, som gav ham et kærligt kys på kinden. Efterfølgende bekræftede han forholdet, og nu åbner han op og fortæller, hvordan de to mødte hinanden.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører sød historie: Det kalder min søn Mads

Det lå nemlig slet ikke i kortene, at den smukke blondine og 'Bagedyst'-vinderen skulle blive et par. De skulle bare være roomies.

- Da jeg flyttede til København i maj 2021, lejede jeg et værelse hos hende. Jeg kendte hende slet ikke, forklarer Tobias til HER&NU til Timm Vladimirs bogreception.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Alene i Vildmarken’-deltagere fortæller om tiden efter programmet...

Den 33-årige benægter, at de to havde et godt øje til hinanden på forhånd.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at vi ville finde sammen. Hun havde en kæreste på det tidspunkt. Så de tanker havde jeg ikke.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Maschas kæreste udsat for voksenmobning

Uanset hvad begyndte sommerfuglene at sværme i maven på Tobias. Han nåede dog at flytte ud af lejligheden i november - 3 måneder inden at kærestetitlen kom på. Han har dog planer om at flytte tilbage.

- Jeg håber, at jeg gerne må flytte ind igen, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Geggo overrasket: Troede, jeg ville være sørgmodig

Se et billede af Tobias og kæreste Patricia herunder.