Cengiz, Ditte Julie og Tobias. (Foto: TV3)
Cengiz, Ditte Julie og Tobias. (Foto: TV3)

Ikke set på tv: Derfor satsede holdet på Tobias Hamann

Der var en grund til, at holdet satsede på Tobias, men planen gik ikke, som den skulle.

Det var lige ved og næsten for Tobias Hamann, Ditte Julie og Cengiz Salvarli, der i aftes var oppe imod Ditte Ylva, Anne-Sofie Espersen og Mark Linn i 'Fangerne på fortet' på TV3.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Tobias Hamann synger sin egen bagesang. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne anklaget for dyremishandling: Får besøg af dyreværnet 

- Havde det nu været de regler, der galt sidst, så havde vi vundet hele lortet. Men så havde de lavet sådan et fucking twist. Jeg sagde det på forhånd, da vi tog afsted, at jeg ikke kan sådan noget med gåder oppe i tårnet på tid - min hjerne smelter, og det skete også her, fortæller Ditte Julie om det nye twist i 'Fangerne på fortet', hvor holdene efter at have samlet 50.000 kroner ind skal gætte en gåde ud fra nogle ledetråde for at vinde.

LÆS OGSÅ: Henrik Qvortrup skadet under 'Fangerne på fortet': Det så man ikke så tv

Hvad man ikke ser på tv er, at holdet med Tobias, Ditte Julie og Cengiz allerede havde besluttet, at Tobias var deres stærkeste mand til den udfordring.

- Der blev lavet sådan en test, hvor vi får forklaret, hvordan det her gådeshow virker, og Tobias siger bare kodeordet med det samme. Så hvis der var nogen, der skulle ofres, så var det Cengiz og mig, fortæller Ditte Julie og Cengiz bekræfter:

- Jeg er også elendig til de der gåder, fortæller Cengiz til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Cecilie Becks svære aften: Nerver af stål

Der faldt et stort pres på den ellers bageglade deltager Tobias Hamann, da sidste ledetråd var "bage".

- Jeg står alene med en seddel, hvor der står "bage" på, og der er et stort pres, kan jeg mærke, så det kunne jeg bare ikke, fortæller Tobias.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

De to andre ledetråde var sand og gave, men ifølge Tobias var "stål" det eneste ord, der kom til ham.

- Jeg tænkte bare på bagestål, for jeg bager meget med bagestål for tiden, fortæller Tobias, der er ret bitter over ikke at gætte ordet.

- Det skal jeg da kunne. Jeg kan ikke andre ord med bage end de to - bagepapir og bagestål. Det er jo lidt absurd, jeg ikke gætter det, og jeg har ikke tænkt på andet siden, afslører Tobias, der lykkedes at få to nøgler i tårnet hos vismanden.

LÆS OGSÅ: Slem forskrækkelse: Sådan går det Karsten Ree efter voldsomt styrt