'Love is blind'
'Love is blind'

SPOILER: Disse par bliver gift i 'Love is blind'

Vi kan allerede nu få svar på, hvem der siger "ja" til hinanden i finalen.

Denne artikel indeholder spoilers for finalen i 'Love is blind' sæson 4.

I morgen lander den længe ventede finale i 'Love is blind' sæson 4, og efter en dramatisk sæson med to afbrudte forlovelser, jalousi og tonsvis af usikkerhed er det ikke til at vide, om deltagerne hælder mod at sige ja eller nej ved alteret.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Geggos bror

Artiklen fortsætter under videoen...

Men vi behøver faktisk ikke vente til i morgen med at få svar. Det amerikanske medie StyleCaster har nemlig rodet lidt i retsdokumenterne fra King County, Washington, hvor deltagerne bliver gift, og derfor kan de se, hvem der omsatte deres vielsesansøgning til en vielsesattest - og hvem der ikke gjorde.

LÆS OGSÅ: Her er de skjulte regler i 'Love is blind'

I selve programmet har vi allerede været vidne til, at to forlovelser er brudt op: Irina og Zack og Marshall og Jackie. Der er dog stadig en del par tilbage, der skal betræde kirkegulvet.

Micah og Paul

Micah og Paul i 'Love is blind' sæson 4.
Micah og Paul i 'Love is blind' sæson 4.

Det ser ud til, at i hvert fald én af Paul eller Micah siger nej til hinanden ved alteret. De har nemlig ikke fået en vielsesattest og blev derfor ikke gift. Hvem der sagde nej, må vi dog vente med at se til i morgen, men mange smider nok deres penge på, at det er Micah, der i programmet har vist store usikkerheder og også har været involveret i lidt godt gammeldags trekantsdrama mellem hende, Kwame og Chelsea.

LÆS OGSÅ: Micah og Irina skabte drama i 'Love is blind': Nu forklarer de hvorfor

Dog betyder parrets "nej" til ægteskab ikke nødvendigvis "nej" til hinanden. Ifølge StyleCaster, der har set en nu slettet video på TikTok, blev parret angiveligt spottet kysse og kramme i en pool i slutningen af maj sidste år - nogle uger efter parrets mislykkede bryllup. Da personen faldt i snak med Micah, benægtede Micah dog og sagde, at de var ved at optage 'After the altar" og derfor var nødt til at se ud, som om de var sammen, for kameraernes skyld.

Hvorvidt Micah talte sandt eller om parret stadig dater, vil vise sig på søndag, når 'Love is blind'-genforeningen bliver sendt live på Netflix.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen taler ud om brud: Fælles beslutning

Kwame og Chelsea

Kwame og Chelsea i 'Love is blind' sæson 4.
Kwame og Chelsea i 'Love is blind' sæson 4.

I slutningen af afsnit 11 så vi Chelsea sige "ja" til Kwame - og afsnittet slutter selvfølgelig der. Kwame har flere gange udtrykt utilfredshed over, at han skal rykke hele sit liv op for at flytte sammen med Chelsea i Seattle, og hans mor er absolut ikke fan af, at han skal giftes efter så kort et bekendtskab, så der var meget, der pegede i retning af "nej".

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere skal være forældre

Men kærligheden sejrede, for ifølge retsdokumenterne fik parret en vielsesattest den 4. maj 2022 og er derfor ægtefolk. På søndag vil det vise sig, hvordan det gik med Kwames flytning - og hvorvidt de stadig er gift.

Tiffany og Brett

Brett og Tiffany i 'Love is blind' sæson 4.
Brett og Tiffany i 'Love is blind' sæson 4.

Tiffany og Brett har været det par, der har klaret sig mest gnidningsfrit gennem sæsonen - selvom de også har haft deres små op- og nedture. Vi har i tidligere sæsoner set, at de mest sikre par har overrasket ved alteret og sagt "nej", men det ser ikke ud til at være tilfældet for Tiffany og Brett.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard taler ud om forholdet til Kåre Quist

Ifølge retsdokumenterne fra Kings County modtog parret nemlig deres vielsesattest den 24. maj 2022 og fik dermed omdannet deres kortvarige forlovelse til et "ja" til ægteskab resten af deres dage.

Zack og Bliss

Zack og Bliss i 'Love is blind' sæson 4.
Zack og Bliss i 'Love is blind' sæson 4.

Zack og Bliss må siges at være parret med den hårdeste start på forholdet - og den korteste forlovelse. Zack nåede nemlig at blive forlovet med Irina og tage hende med på bryllupsrejse, men de nåede ikke engang hjem til USA, før de ikke kunne udstå hinanden længere.

LÆS OGSÅ: ‘Love is blind’-Irina undskylder sin opførsel over for Zack

Zack kom derfor krybende tilbage til en tilgivende Bliss, og for Zack blev det til en måned med hele to forlovelser - og et bryllup. Parret modtog nemlig deres vielsesattest den 24. maj 2022 og blev derfor gift i finalen.

Jackie og Josh

Jackie og Josh i 'Love is blind' sæson 4.
Jackie og Josh i 'Love is blind' sæson 4.

Jackie blev i programmet forlovet med Marshall, men hun skippede sin brudekjoleshopping for at tage på date med Josh, der afslutningsvis gav hende et kys - selvom hun senere har fortalt, at programmet er klippet forkert sammen, og at hun allerede havde brudt forlovelsen med Marshall, da hun kissemissede med Josh.

LÆS OGSÅ: ‘Love is blind’-Jackie afslører: Derfor er min familie afhængig af mig

Selvom romancen med Marshall var kort, så ser det ud til at være mere holdbart med Josh. Allerede på deres date sagde Jackie, at hun var klar på at give hende og Josh et skud, men at ægteskab ikke var på bordet lige foreløbigt.

Og det ser ud til, at skuddet ramte plet, for en TikTok-bruger har nemlig lagt en video ud fra marts 2023 af Josh og Jackie til en baseball-kamp sammen. Derudover har en anonym Instagram-konto, der angiveligt er Jackies ven, lagt nogle beskeder ud, som Jackie har sendt til sine veninder, der tydeligt indikerer, at hende og Josh i hvert fald har delt seng på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca fandt kæmpe knude i brystet: Trist besked fra lægen

Se videoen af Josh og Jackie herunder: