SE BILLEDERNE: Her er Geggos bror

Nu viser 'Familien fra Bryggen'-stjernen sit nye familiemedlem frem.

For en uge siden smed Stephanie Karma Salvarli, som er bedre kendt som Geggo fra 'Familien fra Bryggen', en bombe i sin og mandens podcast 'Geggo og Cengiz - Helt ærligt'. Her fortalte hun, at hun havde fundet ud af, at hun har en halvbror.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen taler ud om brud: Fælles beslutning

Tilbage i 2017 valgte Geggo nemlig at få undersøgt sin etnicitet gennem en DNA-test, og herigennem har hun for nylig fået kontakt til en halvbror, som pludselig skrev til hende. Man får nemlig opdateringer, hvis der er et DNA-match.

Det viste sig, at Geggos bror har befundet sig helt tæt på hende, idet han også holder til på Amager. Indtil nu har hun ikke ønsket at gå i detaljer omkring brorens identitet, men nu viser hun ham frem.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere skal være forældre

- 32 år har jeg haft til at spare op til at være en irriterende storesøster, så Nicki aner slet ikke, hvad der venter ham. Velkommen i mit liv, lillebror, og tak for at tage mig ind i dit sammen med din søde kæreste - det er spændende, hvad fremtiden byder på, skriver Geggo i et opslag med billeder af sig selv og broren, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Ikke alt var idyllisk i 'Sommerdrømme'

Geggo har tidligere fortalt, at deres første møde overgik hendes vildeste forventninger.

- Vi snakkede om alt og intet. Det var slet ikke akavet. Jeg sagde også til ham "prøv at tænk på, hvor heldige vi er, fordi vi er begge to nice". Det var sådan en god oplevelse. Jeg gik derfra helt glad, selvom vi havde gået i øs-regnvejr på Amagerstrand. Jeg glemte helt tid og sted, fortalte Geggo i podcasten i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Pitzner-søstre i chok: Det er for sindssygt

Geggo og Nicki har endnu ikke delt resultatet af DNA-testen, som endte med at så tvivl om, hvorvidt Geggo i virkeligheden også har en anden far, end hun har troet hele sit liv. Læs mere om det her.

Se billederne af Geggo og broren Nicki herunder: